ویزا موندیال - visa mondial

خرید یا راه‌اندازی نانوایی و قنادی در کانادا

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق راه‌اندازی نانوایی و قنادی

سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای کوچک مانند نانوایی و قنادی یکی از روش‌هایی است که امکان مهاجرت به کانادا و اقامت دائم در این کشور را فراهم می‌کند و سودآوری مناسبی نیز دارد. شیوه‌های اصلی سرمایه‌گذاری در کانادا شامل خرید نانوایی، راه‌اندازی یک نانوایی جدید و یا خرید فرنچایز برندهای کانادایی هستند. به‌علاوه، صاحبان صنایع نان و شیرینی در ایران می‌توانند با افتتاح شعبه، کسب‌وکار خود را به کانادا گسترش دهند. صرف نظر از نوع سرمایه‌گذاری، برای مهاجرت به کانادا از این طریق، سرمایه‌گذاری حداقل 250000 تا 350000 دلار کانادا توصیه می‌شود. با این میزان سرمایه‌ برای یک نانوایی کوچک می‌توان انتظار حاشیه سود ناخالص تا حدود 9 درصد نیز داشت. با تأمین سرمایه موردنیاز و طی مراحل قانونی، سرمایه‌گذار می‌تواند برای دریافت ورک پرمیت اقدام کرده و با مهاجرت به کانادا نانوایی یا قنادی خود را راه‌اندازی کند. با گذشت مدت‌زمان مشخصی از فعالیت نانوایی، سرمایه‌گذار شرایط لازم برای اقامت دائم کانادا را احراز می‌کند و می‌تواند درخواست خود را به اداره مهاجرت ارسال کند.

مزایای سرمایه‌گذاری در نانوایی در کانادا

سرمایه‌گذاری در کانادا یکی از راه‌هایی است که افراد برای دریافت اقامت دائم آن را دنبال می‌کنند. درآمد مناسب، ریسک پایین و سهولت کسب‌وکار سرمایه‌گذاری در کانادا را برای سرمایه‌گذاران جذاب می‌سازد.

  • رقابت کم: صنعت نان در کانادا در حال رشد است و رقابت در بازار مانند آنچه در برخی کشورهای دیگر مانند فرانسه مشاهده می‌شود، سخت و تنگاتنگ نیست؛ بنابراین، راه‌اندازی نانوایی جدید آسان‌تر و احتمال موفقیت آن بیشتر است.
  • حمایت کانادا از کارآفرینان: کارآفرینی در کانادا هم از طرف دولت و هم از طرف مردم حمایت می‌شود. کانادا پس از آمریکا در رتبه دوم کارآفرینی قرار دارد و سیاست‌های عمومی آن تسهیل‌کننده ایجاد کسب‌وکار است.
  • تقاضای فزاینده برای نانوایی: ذائقه مشتریان در حال تغییر است. امروزه مشتریان تمایل به مصرف فرآورده‌های سالم‌تر و باکیفیت دارند و این تقاضای جدید، بازار در حال رشدی را برای نانوایی‌های تخصصی فراهم کرده است.
  • امکان رسیدن سریع به سوددهی: هر چند سوددهی به نوع محصول و خدمات ارائه شده بستگی دارد، صنعت نان و شیرینی در کانادا رشد قابل‌توجه و سوددهی جذابی داشته است.

انواع محصولات نان و شیرینی در کانادا

انواع محصولات نان و شیرینی در کانادا

محصولات پخته‌شده (baked goods) در کانادا به نان‌ها، کیک‌ها، شیرینی‌ها، میکس‌های دسر و محصولات پخته منجمد دسته‌بندی می‌شوند. نانوایی‌ها و قنادی‌ها در کانادا محصولات متنوعی شامل انواع نان‌های حجیم و غیر حجیم، نان‌های مسطح، نان‌های سنتی، بیسکویت، کیک‌ها، شیرینی‌ها، کوکی، براونی، محصولات منجمد، کراکر، کماج، کلوچه، پای، تارت، آب‌نبات، شکلات و دسرها را عرضه می‌کنند. این محصولات ممکن است به‌صورت بسته‌بندی‌شده یا بسته‌بندی نشده به فروش برسند. در کنار انواع معمول محصولات پخته شده، در سال‌های اخیر مردم کانادا گرایش زیادی به مصرف محصولات سلامت و تندرستی و همچنین، نان‌های دست‌ساز پیدا کرده‌اند که بازار پررونق و روبه‌رشدی را برای این فرآورده‌ها فراهم آورده است.

محصولات سلامت محور

برخی مراکز نان و شیرینی در کانادا در زمینه ارائه محصولات سلامت‌محور (Health and wellness (HW) baked goods) به مشتریان خود فعالیت می‌کنند. در تهیه این محصولات برخی مواد اولیه‌ای که برای سلامت مضر هستند، مانند قند، نمک و چربی کاهش داده شده و هم‌زمان برخی مواد اولیه دیگر مانند غلات کامل، فیبر و پروتئین افزوده می‌شود. برخی از انواع محصولات سلامت‌محور، شامل محصولات با کربوهیدرات پایین، نان‌های غنی‌شده، بدون گلوتن، با فیبر بالا، وگان، بدون نگهدارنده و ارگانیک و همچنین، کیک‌های کم‌چرب هستند و به مشتریانی که از رژیم‌های غذایی خاصی پیروی می‌کنند، ارائه می‌شوند.

محصولات دست‌ساز

در سال‌های اخیر، بسیاری از مردم کانادا به مصرف نان‌های دست‌ساز روی آورده‌اند. نان‌ دست‌ساز (artisan) به شیوه‌ای از پخت نان گفته می‌شود که در آن نان با روش‌های فراوری سنتی و با دست تهیه می‌شود، به‌صورت بسته‌بندی نشده عرضه می‌شود و معمولاً بلافاصله پس از پخت به‌صورت تازه مصرف می‌شود. این نان‌ها شکر و چربی پایین‌تری دارند.

انواع نانوایی و قنادی در کانادا

نانوایی‌ها در کانادا در دو دسته نانوایی‌های صنعتی و نانوایی‌های خرده‌فروشی جای می‌گیرند که در نحوه کارکرد، تعامل با مشتری، تجهیزات موردنیاز و میزان سرمایه‌گذاری با هم تفاوت دارند.

نانوایی‌های صنعتی: فرآورده‌های نان و شیرینی را در مقیاس تجاری و به صورت بسته‌بندی شده تولید می‌کنند و به‌جای فروش مستقیم محصولات خود به مصرف‌کنندگان، آنها را به توزیع‌کنندگان و کسب‌وکارهای دیگر مانند رستوران‌ها، هتل‌ها، فروشگاه‌ها، کافی‌شاپ‌ها و خوار و بارفروشی‌ها می‌فروشند. از مزایای این روش درآمد پایدار، مشتریان مشخص و انعطاف‌پذیری در انتخاب مکان است. بااین‌حال، نیاز به یک سیستم حمل‌ونقل برای انتقال کالاها به مشتریان محلی داشته و هزینه راه‌اندازی بسیار بالاتری دارد.

نانوایی‌های خرده‌فروشی: محصولات خود را به طور مستقیم به مشتریان خود عرضه می‌کنند. از مزایای این روش هزینه راه‌اندازی نسبتاً پایین آن است. بااین‌حال، درآمد آن بسته به تعداد مشتریان در روز متغیر است و از لحاظ مکانی باید در مناطق پر رفت‌وآمد تأسیس شود تا با جلب مشتریان بیشتر به سوددهی برسد.

ارائه خدمات نانوایی‌ها و قنادی‌ها بسته به نوع محصول به شیوه‌های گوناگون صورت می‌گیرد که برخی از محبوب‌ترین آنها عبارت‌اند از:

مغازه‌های فروش نان

این مغازه‌ها عرضه نان‌های سنتی و صنعتی را بر عهده دارند و هدف آنها عرضه نان به‌صورت تازه پس از پخت است. فرآورده‌های دیگری مانند مافین، کیک، شیرینی و نان منجمد نیز در این فروشگاه‌ها ارائه می‌شود.

کافه نانوایی قنادی

این نوع کافه‌ها معمولاً به فروش شیرینی‌ها، ساندویچ‌ها و اسنک‌ها در کنار نوشیدنی‌های کافئین‌دار می‌پردازند. کافه نانوایی از این جهت با کافی‌شاپ متفاوت است که محصول عرضه‌شده اصلی در کافی‌شاپ نوشیدنی‌های مشتق از قهوه است و کیک یا شیرینی در کنار آن‌ها ارائه می‌شود.

نانوایی یا قنادی تخصصی

نانوایی‌های تخصصی بر تولید نوع خاصی از محصولات با کیفیت عالی تمرکز دارند. برای مثال، فقط تولید کیک‌های عروسی یا شیرینی را دنبال می‌کنند و سایر انواع محصولات را به مشتریان خود عرضه نمی‌کنند. این نوع قنادی بسیار رقابتی است، اما در صورت موفقیت بسیار سودآور است.

فروش سیار نان و شیرینی

ون‌های فروش سیار نان و شیرینی گزینه جذابی برای ارائه خدمات به مشتریان پرمشغله‌ای است که وقت سرزدن به مغازه یا کافه را ندارند. البته محصولات شیرینی و کیکی که به این شیوه عرضه می‌شوند، باید به‌نوعی تهیه شوند که امکان حمل دستی آن وجود داشته باشد. برای فروش بهتر باید مکان‌های نزدیک به پارک‌ها یا مراکز تجاری انتخاب شود که رفت‌وآمد خوبی دارند.

نانوایی خانگی

نانوایی‌های خانگی محصولات نان و شیرینی خانگی را تولید و به مشتریان خود عرضه می‌کنند. نانوایی خانگی مناسب گزینه کلی‌فروشی است و نیاز به کسب مجوزهای بهداشتی و کسب‌وکار دارد.

تصمیم به سرمایه‌گذاری روی نانوایی/قنادی‌های صنعتی یا خرده‌فروشی به میزان سرمایه، تجربه و ریسک‌پذیری سرمایه‌گذار بستگی دارد. اما از منظر ملاحظات مهاجرتی، راه‌اندازی یک کسب‌وکار کوچک تا متوسط در قالب مغازه‌های نانوایی، نانوایی یا قنادی‌های تخصصی و کافه نانوایی به‌شرط آنکه بتوان دوام و اشتغال‌زایی آن را تضمین کرد، برای دریافت ورک پرمیت و در نهایت، اقامت دائم کافی است.

باید توجه داشت که معمولاً کسب‌وکارهای سیار و خانگی نمی‌توانند شرایط لازم را برای اخذ ورک پرمیت احراز کنند، زیرا به سرمایه پایین‌تری نیاز دارند و نشان دادن آنکه دارای تأثیر اقتصادی و اشتغال‌زایی در جامعه کانادا هستند، دشوار است.​

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق راه‌اندازی نانوایی یا قنادی

برای مهاجرت به کانادا از طریق راه‌اندازی نانوایی یا قنادی مراحل زیر باید طی شود:

قبل از راه‌اندازی یک نانوایی ابتدا باید ایده کسب‌وکار را به‌روشنی تعیین کرد. برای مثال، نوع محصول و خدماتی که در نانوایی یا قنادی عرضه می‌شود، باید انتخاب شود. به‌علاوه باید مشخص کرد که محصولات از چه طریق در اختیار مشتری قرار می‌گیرد. آیا فقط فروش حضوری صورت می‌گیرد؟ محصولات مستقیم به فروشگاه‌های دیگر ارسال می‌شود یا خرده‌فروشی هم وجود دارد؟ آیا امکان راه‌اندازی کافه کوچکی که در کنار عرضه نان‌ها و شیرینی‌ها، نوشیدنی‌ هم به مشتریان عرضه کند، وجود دارد؟ انجام تحقیق بازار برای تضمین موفقیت کسب‌وکار و سوددهی بلندمدت آن اهمیت دارد. شناخت مشتریان هدف، ترجیحات و عادات غذایی آنها، رقابت در بازار، مکان نانوایی و استراتژی قیمت‌گذاری مواردی است که باید در ابتدای راه‌اندازی کسب‌وکار به‌خوبی بررسی شوند.

اتباع کشورهای خارجی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق راه‌اندازی کسب و کار را دارند، از چهار طریق می‌توانند برای سرمایه‌گذاری در خاک کانادا اقدام کنند: راه‌اندازی کسب و کار از ابتدا، خرید کسب و کار، خرید فرنچایز یک کسب وکار و تاسیس شعبه کسب و کار خود در کانادا. انتخاب هر روش به میزان سرمایه و ریسک‌پذیری متقاضی بستگی دارد.

قبل از تهیه بیزینس پلان باید ساختار حقوقی نانوایی یا قنادی را انتخاب کرد. ساختار حقوقی گستره مسئولیت‌ها و تعهدات یک نانوایی را تعیین می‌کند. متداول‌ترین ساختارهای حقوقی در کانادا شامل مالکیت انفرادی، اشتراکی، شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی هستند. شرکت‌های مسئولیت محدود و سهامی گزینه مناسبی برای نانوایی‌های نسبتاً کوچکی هستند که قصد دارند در آینده رشد کرده و تبدیل به کسب‌و‌کارهای بزرگ با تعداد بالای کارکنان شوند. در عوض، مالکیت انفرادی و اشتراکی برای نانوایی‌های خرده‌فروشی کوچکی مناسب است که می‌خواهند به‌سرعت رشد کرده و جایگاه خود را تحکیم کنند.

پس از انتخاب ساختار حقوقی نانوایی و ‌قنادی، باید یک بیزینس پلان تهیه شود. داشتن یک بیزینس پلان قابل‌اجرا یکی از الزامات مهاجرت و در واقع مهم‌ترین بخش درخواست ورک پرمیت است. بیزینس پلان جزئیات بسیاری شامل توصیف مدل تجاری، ارزش پیشنهادی، مزیت رقابتی، تقاضای مشتریان، وضعیت بازار، ریسک‌ها و چالش‌ها، دید بلندمدت، استراتژی اجرایی کوتاه‌مدت، برنامه‌ریزی تیم و کارکنان، شرکا و تأمین‌کنندگان اصلی، استراتژی مالی، تحقیقات بازار، استراتژی بازاریابی و تحلیل P&L را شامل می‌شود. مأموران اداره مهاجرت به‌دقت بیزینس پلان را ارزیابی می‌کنند تا از عملی شدن کسب‌وکار متقاضی اطمینان حاصل کنند.

برای مهاجرت به کانادا و راه‌اندازی یک کسب‌وکار نیاز به اخذ ورک پرمیت است. متقاضیان راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا برای دریافت ورک پرمیت چهار گزینه را پیش روی خود دارند:

  1. ورک پرمیت کارآفرینان-خوداشتغالان (C11)
  2. انتقال درون شرکتی (ICT)
  3. ویزای استارت-آپ (SUV)
  4. برنامه‌های مهاجرتی استانی (PNP)

سرمایه‌گذار پس از دریافت ورک پرمیت به‌عنوان یک کارآفرین خارجی باید وارد خاک کانادا شده و با گذراندن مراحل راه‌اندازی نانوایی یا قنادی مشغول فعالیت در کسب‌و‌کار خود شود. باید توجه داشت که صاحبان کسب‌و‌کار پیش از احراز صلاحیت برای درخواست اقامت دائم در کانادا باید برای مدت مشخصی در کسب‌و‌کار پیشنهادی خود فعالیت کرده باشند. مدت این فعالیت به نوع کسب‌و‌کار و نوع ورک پرمیت دریافت شده بستگی دارد. نیاز به کسب سقف درآمد یا سود خاصی نیست. اما دوام کسب‌و‌کار پیشنهادی و اشتغال‌زایی آن برای شهروندان کانادایی باید برای اداره مهاجرت کانادا محرز شود.

درصورتی‌که کسب‌و‌کار پیشنهادی برای 12 ماه فعال بوده باشد، سرمایه‌گذار می‌تواند برای اخذ اقامت دائم به‌عنوان مدیر کسب‌و‌کار خود اقدام کند. پس از حداقل 1 سال شرایط متقاضی برای دریافت اقامت دائم تحت برنامه اکسپرس انتری (Express Entry) احراز می‌شود. در این مرحله متقاضی اقامت دائم باید نشان دهد که الزامات این برنامه به‌عنوان یک کارآفرین و همچنین حداقل الزامات زبانی را برآورده می‌کند. پس از اخذ اقامت دائم در صورتی که در یک بازه 5 ساله، 3 سال از آن را در کانادا زندگی کرده باشید، می‌توانید با گذراندن تست سیتیزن‌ شیپ شهروندی کانادا را دریافت کنید.

روش‌های سرمایه‌گذاری در نانوایی یا قنادی در کانادا

به‌طورکلی سرمایه‌گذاری در نانوایی یا قنادی در کانادا از چهار طریق عمده قابل انجام است:

گسترش کسب‌وکار خود از ایران به کانادا

افرادی که از قبل در ایران صاحب یک کسب‌وکار موفق در زمینه نانوایی و شیرینی‌پزی هستند و قصد گسترش آن به کانادا و عرضه محصولات خود در آنجا را دارند، می‌توانند یک شعبه از کسب و کار خود را در کانادا افتتاح کنند. در این صورت لزوماً نیازی به داشتن تابعیت یا اقامت دائم نیست. شعبه شرکت خارجی در کانادا تحت نام شرکت مادر فعالیت می‌کند و مسئولیت اجرای عملیات و ارائه خدمات شرکت مادر در کشور کانادا را بر عهده دارد. شرکت خارجی باید دارای جایگاه مناسب و مجوز قانونی کسب‌وکار در کشور خودش باشد و منابع مالی موردنیاز برای اداره شعبه خود در کانادا را در اختیار داشته باشد.

هزینه راه اندازی
فروش ناخالص شرکت مادر حداقل 300000 دلار کانادا باشد
میزان ریسک
متوسط
سطح دشواری
متوسط
مراحل راه‌اندازی شعبه یک نانوایی یا قنادی
تحقیقات بازار و شناسایی مشتریان هدف، نیاز‌ها و ترجیحات آنها
انتخاب ساختار حقوقی و تهیه بیزینس پلان
تأمین سرمایه موردنیاز
انتخاب مکان
دریافت مجوزها و ثبت نانوایی یا قنادی در اداره مالیات
ترید مارک برند در کانادا
خرید پوشش‌های بیمه‌ای
خرید تجهیزات موردنیاز
استخدام کارکنان
تبلیغات و راه‌اندازی شعبه
مدت‌زمان فعالیت برای درخواست اقامت دائم
12 ماه
شرایط درخواست اقامت دائم
حداقل یک کارمند کانادایی؛ فعال بودن شرکت مادر در ایران

الزامات تاسیس شعبه قنادی یا نانوایی در کانادا

راه‌اندازی یک نانوایی یا قنادی از ابتدا

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق راه اندازی کسب و کار برای متقاضیانی مناسب است که از قبل ایده‌ای برای راه‌اندازی یک نانوایی داشته و می‌خواهند آن را در کانادا دنبال کنند. ریسک این سرمایه‌گذاری بسیار بالا است، شروع آن دشوارتر است و زمان بیشتری را می‌طلبد.

هزینه راه‌اندازی
هزینه؛ حداقل 50000 دلار
میزان ریسک
ریسک بالا
سطح دشواری
دشوار
مراحل راه‌اندازی یک نانوایی یا قنادی
انتخاب نوع محصولات و نوع نانوایی یا قنادی
تحقیقات بازار و شناسایی مشتریان هدف، نیاز‌ها و ترجیحات آنها
انتخاب ساختار حقوقی و تهیه بیزینس پلان
تأمین سرمایه موردنیاز
انتخاب مکان
دریافت مجوزها و ثبت نانوایی یا قنادی در اداره مالیات
خرید پوشش‌های بیمه‌ای
خرید تجهیزات موردنیاز نانوایی و قنادی
در صورت لزوم نوسازی و دکوراسیون مکان
استخدام کارکنان
تهیه منوی محصولات
راه‌اندازی نانوایی و تبلیغات
مدت‌زمان فعالیت برای درخواست اقامت دائم
12 ماه
شرایط درخواست اقامت دائم
حداقل یک کارمند کانادایی، فعال بودن کسب و کار

الزامات راه‌اندازی یک نانوایی یا قنادی در کانادا

خرید یک نانوایی یا قنادی

یک روش سرمایه‌گذاری در کانادا خرید کسب و کار‌های فعال در کانادا است. متقاضیان سرمایه‌گذاری به این روش می‌توانند موقعیت تجاری نانوایی‌ها یا شیرینی‌پزی‌هایی را که قصد فروش دارند، ارزیابی کرده و درصورتی‌که ارزش سرمایه‌گذاری دارند، برای خرید آنها اقدام کنند. یک مزیت این نوع سرمایه‌گذاری آن است که مکان و تجهیزات از قبل وجود دارد. متقاضی خرید باید دارای تجربه مدیریتی، سرمایه کافی و تسلط به زبان باشد تا بتواند به‌عنوان مدیر یک کسب‌وکار فعالیت کند.

هزینه راه اندازی

بالا؛ مالک/گرداننده: 50000 دلار تا 250000 دلار

کسب‌و‌کارهای سودآور: حداقل 250000 دلار

میزان ریسک
ریسک متوسط
سطح دشواری
دشواری متوسط
مراحل خرید نانوایی یا قنادی
بررسی وضعیت ملک، صورت مالی و تجهیزات موجود
تحقیقات بازار و شناسایی مشتریان هدف، نیاز‌ها و ترجیحات آنها
انتخاب ساختار حقوقی و تهیه بیزینس پلان
تأمین سرمایه موردنیاز
خرید نانوایی یا قنادی
تجهیز و نوسازی در صورت نیاز
استخدام کارکنان
راه‌اندازی نانوایی و تبلیغات
مدت‌زمان فعالیت برای درخواست اقامت دائم
12 ماه
شرایط درخواست اقامت دائم
مالکیت حداقل 51 درصدی از سهام؛ فعال بودن کسب و کار؛ حداقل 1 کارمند کانادایی

الزامات خرید یک نانوایی یا قنادی

خرید فرنچایز یک برند نان و شیرینی

هدف در این روش خرید کامل یک برند نیست، بلکه سرمایه‌گذار قصد دارد با خرید فرنچایز یا حق امتیاز یک برند موفق، نمایندگی فروش محصولات آن را بر عهده گرفته و در برابر آن مبلغی را دریافت کند. مواردی که باید به هنگام خرید فرنچایز در نظر داشت، تجربه، نوع فرنچایز (اجرایی یا مالک)، تعداد کارمندان، دوام کسب و کار و میزان سرمایه مورد نیاز است. برخی از فرصت‌های فرنچایز در صنعت نانوایی و شیرینی کانادا را می‌توان از طریق وب‌سایت Canadian Franchise Association مشاهده کرد.

هزینه راه‌اندازی
متوسط؛ حداقل 100000 دلار
میزان ریسک
ریسک پایین
سطح دشواری
ساده
مراحل راه‌اندازی یک فرنچایز نانوایی یا قنادی
بررسی فرصت‌های فرنچایز و انتخاب گزینه مناسب
تحقیقات بازار و شناسایی مشتریان هدف، نیاز‌ها و ترجیحات آنها
انتخاب ساختار حقوقی و تهیه بیزینس پلان
تأمین سرمایه موردنیاز
انتخاب مکان
امضای توافقنامه فرنچایز
شرکت در دوره‌های آموزشی فرنچایزر
دریافت مجوزها و ثبت نانوایی یا قنادی در اداره مالیات
خرید پوشش‌های بیمه‌ای
خرید تجهیزات موردنیاز نانوایی و قنادی
استخدام کارکنان
راه‌اندازی نانوایی و تبلیغات
مدت‌زمان فعالیت برای درخواست اقامت دائم
12 ماه
شرایط درخواست اقامت دائم
فعال بودن کسب و کار؛ استخدام حداقل یک کانادایی

الزامات خرید فرنچایز نانوایی

نمونه‌هایی از فرصت‌های فرنچایز در نانوایی‌ها و کافه‌قنادی‌های کانادا

  • سال تأسیس: 2003
  • نوع نانوایی: نانوایی صنعتی
  • زمینه فعالیت: نان‌های باگت، حجیم، مسطح، رول، شیرینی‌ها، اسکون، مینی پیتزا
  • سرمایه موردنیاز:
    • راه‌اندازی مکان جدید: 850000 تا 750000 دلار؛
    • خرید نانوایی از قبل موجود: 1000000 تا 500000 دلار
  • سهم فرنچایزر: 5000 تا 10000 دلار

  • سال تأسیس: 1976
  • نوع نانوایی: کافه – نانوایی
  • زمینه فعالیت: شیرینی‌ها، رول، مافین، کروسان، باگت، اسنک‌ها، سوپ و سالاد، دسر
  • سرمایه موردنیاز: حداقل 900000 دلار
  • سهم فرنچایزر: 5%

CinnaholicMenuItems

  • سال تأسیس: 1994
  • نوع نانوایی: کافه – نانوایی
  • زمینه فعالیت: رول، کوکی، براونی، شیرینی‌ها، قهوه، چای
  • سرمایه موردنیاز: 499500-238000 دلار
  • سهم فرنچایزر: 6%

 

Paris Baguette2

  • سال تأسیس: 1988
  • نوع نانوایی: کافه – نانوایی
  • زمینه فعالیت: نان‌ها، دونات، کروسان، کیک، شیرینی‌ها، نوشیدنی‌های فصلی، سالاد
  • سرمایه موردنیاز: حداقل 100000 دلار
  • سهم فرنچایزر: 3 تا 5%

مراحل راه‌اندازی نانوایی یا قنادی در کانادا

بسته به انتخاب مدل سرمایه‌گذاری، مراحل مورد نیاز برای عملیاتی کردن نانوایی یا قنادی ممکن است، متفاوت باشد. بااین‌حال، به‌طورکلی راه‌اندازی یک نانوایی یا قنادی در کانادا شامل مراحل زیر است:

بیزینس پلان یک نانوایی یا قنادی باید علاوه‌بر اطلاعاتی که بین همه کسب و کارها مشترک است (چکیده اجرایی یا مدیریتی، دورنمای شرکت، تحلیل بازار، تحلیل مشتری، تحلیل رقابت، پلان بازاریابی، تحلیل SWOT، پلان عملیاتی، تیم مدیریتی و پلان مالی)، مشخصا مواردی را در بر گیرد که برای یک نانوایی و یا قنادی ضروری هستند. این موارد شامل استراتژی‌های اجرایی نانوایی در زمینه فروش، قیمت‌گذاری، تامین، منو، بسته‌بندی و برچسب‌گذاری، توزیع و بهره‌برداری هستند.

راه‌اندازی نانوایی یا قنادی به تشریفات گوناگونی نیاز دارد که هر کدام هزینه خاص خود را دارد. هزینه‌های راه‌اندازی نانوایی شامل هزینه‌های ثبت شرکت و دریافت جواز، بیمه، تأسیسات، دکوراسیون، پرسنل، تبلیغات و بازاریابی، مواد و تجهیزات است. باید توجه داشت که نوع و میزان هزینه‌ها با توجه به نوع نانوایی یا قنادی می‌تواند متفاوت باشد. میانگین هزینه راه‌اندازی یک نانوایی 150000 دلار است. در مورد نانوایی‌های صنعتی، تنها تجهیزات می‌تواند بین 60000 تا 200000 دلار هزینه در پی داشته باشد.

برای مهاجرت از طریق راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا سرمایه‌گذاری حداقل 250000 تا 350000 دلار کانادا توصیه می‌شود. شما باید نشان دهید که پول نقد کافی برای اجرای بیزینس پلان خود را دارید.

قبل از راه‌اندازی یک کسب‌وکار در کانادا باید بودجه لازم برای اجرای آن را تعیین و سرمایه لازم را بر اساس آن تهیه کرد. اینکه یک کارآفرین به چه میزان سرمایه‌گذاری نیاز دارد، به نوع کسب‌وکار او در کانادا بستگی دارد. سرمایه‌گذاری باید منطقی باشد و بتواند هزینه‌های عملیاتی ظرف 1 تا 2 سال را پوشش دهد. باید توجه داشت که نباید همه سپرده خود را به طور کامل در کانادا سرمایه‌گذاری کرد. هر کسب‌وکار جدیدی ریسک‌های قابل‌توجهی را با خود به همراه دارد، به‌خصوص اگر در یک بازار خارجی صورت ‌گرفته باشد؛ بنابراین، باید بخشی از سرمایه را برای موارد اضطراری نگهداشت.

سرمایه‌گذاری
  • سرمایه راه‌اندازی
  • هزینه خرید نانوایی یا خرید فرنچایز
  • سرمایه اضطراری
هزینه راه‌اندازی
  • هزینه ثبت ساختار حقوقی
  • جواز و بیمه، ثبت ترید مارک
  • هزینه انجام تحقیق بازار و تهیه بیزینس پلان
  • هزینه خدمات از قبیل وکیل و حسابدار
هزینه ملک
  • هزینه خرید ملک
  • ودیعه و حق اجاره ملک
  • صورت‌حساب‌ها از قبیل آب و برق
  • نوسازی و تعمیرات
  • خط تلفن
  • خط اینترنت
هزینه دکوراسیون
  • هزینه مبلمان و کابینت
  • هزینه دکوراسیون داخلی
  • ویترین مغازه
  • طراحی نمای بیرونی و فضای خارج مغازه
هزینه پرسنل
  • پرداخت اولین حقوق پرسنل
  • پرداخت حق تأمین اجتماعی
  • هزینه انتشار آگهی استخدام
هزینه تبلیغات و بازاریابی
  • هزینه طراحی وب‌سایت
  • طراحی کارت ویزیت و اعلامیه
  • تابلوی نئون
  • کمپین تبلیغاتی در شبکه‌های اجتماعی
  • تبلیغ در روزنامه و مجله
  • هزینه جشن افتتاحیه
هزینه مواد و تجهیزات
  • هزینه خرید یا اجاره تجهیزات
  • خرید مواد خام
هزینه‌های متفرقه
  • خرید نرم‌افزار‌های ضروری
  • هزینه غذا
  • هزینه سرایداری

هزینه‌های اولیه راه‌اندازی نانوایی

برخی از استراتژی‌های اجرایی و عملیاتی که باید پیش از آغاز به فعالیت نانوایی یا قنادی در نظر گرفت، شامل موارد زیر است:

  • تعیین نقاط فروش منحصر به فرد (USP): پیشنهاد فروش منحصر به فرد دقیقا آن چیزی است که نانوایی را از رقبایش متمایز می‌سازد و به مشتریان انگیزه کافی برای انتخاب آن را می‌دهد. USP می‌تواند قیمت پایین‌تر، کیفیت بالاتر، تحویل سریع‌تر، مکان منحصر به فرد، محصولات نوآورانه و هر عامل دیگری باشد که بر رفتار خرید مشتری تاثیرگذار است. USP باید با توجه به نوع مشتریان، تخصص نانوایی یا قنادی و جایگاه آن در میان رقبا تعیین شود.
  • استراتژی قیمت‌گذاری: استراتژی ‌قیمت‌گذاری باید به گونه‌ای باشد که ضمن تضمین سودآوری، اجازه رقابت را نیز بدهد. قیمت محصولات باید بر اساس تحلیل هزینه تولید، حاشیه سود مورد نظر، قابلیت رقابت بازار و در نهایت ارزش پیشنهادی کالا (کیفیت یا نوآوری) تعیین شود. برخی از استراتژی‌های ‌قیمت‌گذاری که برای نانوایی و قنادی مناسب هستند، شامل استراتژی ‌قیمت‌گذاری بالا (پریمیوم)، نفوذی، اقتصادی، اسکیمینگ (سرشیر)، ترفیعی و روانی هستند. برای مثال، قیمت‌گذاری بالا برای محصولاتی مانند کیک‌های عروسی یا نان‌های دست‌ساز باکیفیت مناسب است و قیمت‌گذاری اقتصادی برای نان‌ها و کوکی‌‌ها که مورد اقبال اقشار کم‌درآمد هستند، استراتژی بهتری است.
  • تامین‌کنندگان: شناسایی تامین‌کنندگان قابل اعتماد که بهترین مواد اولیه و محصولات را برای نانوایی یا قنادی فراهم کنند، برای موفقیت نانوایی اهمیت زیادی دارد. مواردی که در انتخاب تامین‌کننده باید در نظر گرفته شود، خط تولید تامین کننده، کیفیت مواد اولیه متناسب با استانداردهای نانوایی، قابل اعتماد بودن تامین‌کننده و تعهد او به تحویل به‌موقع، قیمت مناسب و رقابتی و پشتیبانی مناسب تامین‌کننده است.
  • منوی نانوایی/قنادی: باید بر اساس تحقیق بازار و شناسایی مشتریان هدف و رقبا صورت گیرد. برخی از مواردی که می‌توان در منوی نانوایی یا قنادی گنجاند، عبارتند از:
  • نان: محصول اصلی یک نانوایی نان تازه است که هسته اصلی مشتریان را جلب می‌کند.
  • کیک و شیرینی‌: کیک سودآوری بالایی دارد و در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف قابل‌عرضه است. با این‌حال، بهتر است که گزینه‌های محدودی ارائه شود.
  • کوکی و بیسکویت: کوکی و بیسکویت به دلیل هزینه پایین تولید سود حاشیه‌ای بالایی را به دست می‌دهند.
  • نوشیدنی‌ها: بسیاری از مشتریان علاقه‌مند به سفارش نوشیدنی در کنار خریدهای دیگر هستند. جدا از آب و سودا، می‌توان نوشیدنی‌های دیگر مانند لیموناد، چای یا آیس‌تی را به منو اضافه کرد. گنجاندن قهوه در منو به‌نوعی الزامی است، به‌خصوص اگر شیرینی‌ها و خوراکی‌های صبحانه در نانوایی یا قنادی عرضه می‌شود.
  • محصولات سلامت‌محور: با افزایش آگاهی درباره سلامتی، ارائه جایگزین‌های سالم‌تر به مشتریان ضروری است. منو می‌تواند شامل مواردی مانند کیک‌های کم‌چرب یا وگان، نان غنی‌شده یا با فیبر بالا باشد.
  • محصولات متفاوت و نوآورانه: گنجاندن محصولات نوآورانه که منحصر به این نانوایی یا قنادی است، می‌تواند به جلب مشتریان بیشتر کمک کند.
  • بسته‌بندی: محصولات نان و شیرینی به دو صورت بسته‌بندی شده و بسته‌بندی ‌نشده عرضه می‌شوند. با این حال، حتی محصولاتی که به صورت باز و تازه فروخته می‌شوند، اگر به صورت بیرون‌بر عرضه می‌شوند، باید در بسته‌بندی یا ظروف حمل مناسب قرار داده شوند. کانادا مقررات خاصی برای بسته‌بندی مواد غذایی وضع کرده است که بر اساس آن فروش مواد غذایی با بسته‌بندی غیربهداشتی یا در بسته‌هایی که سبب ورود مواد مضر به درون غذای مصرف‌کننده می‌شود، ممنوع است. برای مثال بسته‌بندی مواد غذایی با محصولات حاوی پلی‌وینیل کلرید ممنوع است. برخی از ملزوماتی که می‌توان برای بسته‌بندی محصولات به کار برد، باکس‌های مخصوص، بشقاب و ظروف یکبار مصرف یا از جنس فویل آلومینوم، کیسه‌های پلاستیکی، کاغذ قهوه‌ای، کاغذ پوستی، فیلم‌های پلی‌پروپیلن وکیسه‌های مایلار متالیزه هستند.
  • برچسب‌گذاری: بنا بر قوانین کانادا همه محصولات بسته‌بندی شده باید دارای برچسب مواد اولیه و ارزش غذایی باشند. برخی الزامات برچسب گذاری که مختص محصولات نان و شیرینی هستند، در زیر ارائه شده است:
    • نام رایج: با فونت بولد به صورت غیر-ایتالیک نوشته می‌شود.
    • لیست مواد اولیه: برخی مواد اولیه مانند آب یا آرد غنی‌شده از این قانون مستثنی هستند.
    • وزن خالص: بر حسب وزن در واحد متریک.
    • اندازه سرو: بر حسب جدول مقادیر مرجع مواد غذایی تعیین می‌شود. برای مثال، برای نان 75 گرم است.
    • غنی‌سازی: آرد سفید و نان غنی شده هر دو از آرد غنی شده تولید می‌شوند. افزودن ویتامین و مواد معدنی به طور مستقیم به نان ممنوع است. نان غنی شده باید در هر 100 قسمت وزنی از آرد خود حاوی 2 قسمت وزنی مواد جامد شیرخشک یا 4 قسمت وزنی پودر پروتئین وی (whey) یا پروتئین کافی از سویا یا پروتئین نخودفرنگی (وگان) باشد. رعایت این نسبت‌ها مقدار تعیین شده تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولیک اسید و آهن را که بنا بر مقررات باید در نان وجود داشته باشد، تضمین می‌کند.
    • ادعاها و بیانیه‌های اختیاری: برخی اطلاعات اختیاری که برچسب نان می‌تواند در اختیار مشتری قرار دهد، شامل آرد غنی شده، چند-غله، ویتامین و مواد معدنی هستند.
  • توزیع و تحویل: مرحله توزیع شامل انتقال محصولات از تاسیسات تولید به محل مشتری است. استراتژی‌های توزیع می‌تواند شامل فروش محصولات در مغازه، خدمات کافه‌ای به مشتری، یا فروش کلی به واسطه‌ها باشد. تنها تکیه بر فروش مغازه‌ای راه موثری برای اداره یک تجارت نانوایی موفق نیست. برخی شراکت‌های استراتژیک با فروشگاه‌ها یا کافی‌شاپ‌هایی که به مشتریان خود قهوه و شیرینی‌های بسته‌بندی شده عرضه می‌کنند، یک رابطه سودآور دوطرفه است و می‌تواند به شناخته شدن برند و فروش بیشتر کمک کند. سایر استراتژی‌های توزیع می‌تواند شامل استند محصولات، عرضه به رستوران‌ها، میزبانی از رویدادها و فروش آنلاین باشد.
  • استراتژی عملیاتی و تدوین سیاست‌ها و رویه: برخی از مقررات، رویه‌ها و سیاست‌هایی که باید به هنگام بهره‌برداری و عملیاتی‌سازی نانوایی در نظر گرفت، شامل موارد زیر است:
    • ساعات کاری و برنامه فعالیت روزانه: برنامه عملیاتی نانوایی باید شامل زمان شروع به فعالیت آشپزخانه نانوایی، زمان حضور پرسنل، زمان آغاز فروش به مشتریان، زمان تحویل سفارشات و ساعات کاری نانوایی باشد. به علاوه، باید روتین کاری نانوایی یا قنادی، مسئولیت‌های تیم کارکنان، حجم تولید یا فروش احتمالی را نیز شامل شود.
    • قوانین کاری کارکنان: برای تسهیل فعالیت‌های نانوایی یا قنادی باید شرح وظایف و مقررات کاری کارکنان مختلف از قبل تعیین شود. برخی از مقرراتی که کارکنان ملزم به رعایت آنها هستند شامل ساعات کاری، ورود و خروج، تعامل با مشتریان، مقررات مربوط به کار با مواد غذایی، نگهداری و حمل و نقل آنها است. از مهم ترین مواردی که هر قنادی یا نانوایی ملزم به رعایت آنها است، الزامات بهداشتی تولید و توزیع مواد غذایی است. اصول تمیزکاری و ضدعفونی سازی آشپزخانه، اصول ایمنی مواد غذایی، استفاده از لباس مخصوص در هنگام کار، پوشیدن دستکش و کلاه در آشپزخانه و عدم استفاده از جواهرات در هنگام کار از جمله مواردی است که باید به کارکنان درباره آنها آموزش داده شده و مقررات آن تنظیم شود.
    • سیاست‌های خدمت به مشتریان: تدوین سیاست‌های خدمات مشتری تجربه بهتری برای مشتریان فراهم می‌کند و به جلب رضایت و وفاداری آنها کمک می‌کند. این سیاست‌ها باید جامع باشند و بسیاری از وضعیت‌هایی را که احتمال روبروشدن با آنها در کسب‌وکار نانوایی یا قنادی وجود دارد، در بر گیرد. برای مثال، نانوایی باید سیاست‌های خود را از قبل در قبال مرجوعی و بازپرداخت مشخص کند (مثلا محصولات تحویل‌شده قابل مرجوعی نیستند) یا اگر خطایی از طرف نانوایی یا قنادی صورت گیرد، سیاست‌های تدوین شده باید به‌وضوح نحوه جبران خسارت مشتری را تعیین کند. سیاست‌های خدمات به مشتری برای نانوایی/قنادی به‌طورکلی باید مسئولیت‌ها، مقررات تحویل سفارش، رویه‌های جبران مفقودی، معیوبی و اشتباه در تحویل سفارش، برنامه زمان‌بندی تحویل سفارش، قوانین پذیرش و کنسل سفارش، قیمت‌گذاری و بازپرداخت را مشخص کند.

انتخاب محله: قبل از راه‌اندازی نانوایی یا قنادی نخست باید در مورد مکان آن خوب تحقیق شود. مکان جغرافیایی نانوایی تا حد زیادی نوع و گردش مشتریان روزانه ‌را تعیین می‌کند. بهتر است نانوایی در جایی واقع شود که تقاضای کافی وجود دارد و رقابت چندانی وجود ندارد. مکان انتخابی تا جای ممکن باید به مشتریان هدف و محل رفت‌وآمد آنها نزدیک باشد: مرکز شهر، مرکز خرید یا مناطق مسکونی. نزدیکی محل نانوایی به حمل‌ونقل عمومی یا پارکینگ ماشین نیز نکته دیگری است. رقابت منطقه، پتانسیل رشد محل، هزینه خرید یا اجاره مکان نیز باید در نظر گرفته شود. انتخاب مکان‌های دورافتاده که رفت‌وآمد کمی دارد، یا مکان‌های شلوغی که امکان پارک خودرو وجود ندارد، از دلایل عدم رغبت مشتریان و کاهش درآمدزایی است.

انتخاب ملک: به طور ایده‌آل فضاهایی برای نانوایی مناسب هستند که در طبقه هم‌کف خود دارای ویترین بوده، به‌راحتی قابل‌دسترسی و قابل رویت باشند. اندازه نانوایی باید متناسب با اهداف کسب‌وکار تعیین شود. برای مثال، اگر در نانوایی یا قنادی قهوه یا خوراکی سرو می‌شود، باید فضای کافی برای نشستن در نظر گرفته شود. همین‌طور نانوایی باید فضای کافی برای تردد و انتظار مشتریان را داشته باشد. آشپزخانه نانوایی یا قنادی باید گنجایش کافی برای قرارگیری دستگاه‌ها، مواد اولیه و کارکنان را داشته باشد. برای راه اندازی آشپزخانه نانوایی به فضایی معادل حداقل 80 متر نیاز است. برای بخش فروش مغازه نیز به 40-30 متر مربع دیگر نیاز دارید.

انتخاب فضای مناسب برای نانوایی بسته به فرمت انتخابی و حجم تولید دارد. برای نانوایی‌های کوچک که خط تولید متنوعی نداشته و محصولات را به‌صورت بیرون‌بر عرضه می‌کنند، فضای بین 50 تا 100 متر مربع که قابلیت دید خوبی داشته باشد، برای اهداف نانوایی کافی است. برای نانوایی‌های بزرگ که خط تولید متنوع و فضای نشستن برای مشتریان دارند، حداقل فضای موردنیاز 200 متر مربع است.

طراحی لی‌اوت (layout) نانوایی یا قنادی یک گام مهم دیگر در راه‌اندازی نانوایی یا قنادی است که باید در کنار ایجاد بیزینس پلان در نظر گرفته شود. لی‌اوت یک نانوایی باید شامل پلان آشپزخانه، محل انتظار، محل کارکنان، اتاق استراحت، محل صندوق و دستگاه پوز، سرویس بهداشتی، پلان ورودی نانوایی، درها و پنجره‌ها، خروجی‌های اضطراری، محل ظروف و محل نشستن مشتریان (برای کافه نانوایی) باشد. طراحی لی‌اوت باید به‌گونه‌ای باشد که الزامات بهداشتی موردنظر نهادهای بهداشتی را نقض نکند. برخی از الزامات مکانی نانوایی‌ها عبارتند از:

  • بهتر است در زیرزمین واقع نشده باشد.
  • خاک آن نفوذناپذیر باشد.
  • دیوارها تا ارتفاع 1.75 متر کاشی کاری شوند یا با رنگ روشن رنگ شوند. بقیه دیوار و سقف باید گچ گرفته شده باشد.
  • لوله کشی آب سرد و آب گرم داشته باشد.
  • برق سه فاز داشته باشد.
  • چاه فاضلاب مناسب داشته باشد.
  • تجهیزات ونتیلاسیون داشته باشد.
  • اتاق‌های جداگانه برای انبار، جالباسی و سرویس بهداشتی داشته باشد.
  •  

مهم‌ترین مواردی که باید در طراحی لی‌اوت در نظر گرفته شود، شامل موارد زیر است:

  • انتخاب پلان طبقه (floor plan) مناسب برای نانوایی یا قنادی: بسته به نوع نانوایی یا قنادی می‌توان از چهار نوع پلان طبقه استفاده کرد: پلان طبقه مستقیم، زاویه‌ای یا گوشه‌دار، قطری و ترکیبی. پلان مستقیم یکی از اقتصادی‌ترین و کارآمدترین پلان‌ها برای کسب‌وکار نانوایی است. پلان گوشه‌دار به لحاظ زیبایی بصری مناسب‌تر است و پلان قطری امکان حرکت بهتر مشتری را می‌دهد که برای کافه یا نانوایی‌های سلف‌سرویس مناسب است. در پلان ترکیبی می‌توان ویژگی‌های مثبت سه پلان را برای ارائه یک طرح کارآمد برای نانوایی ترکیب کرد.
  • تعیین فضای کافی برای مشتریان: نانوایی یا قنادی باید فضای کافی برای انتظار یا نشستن مشتریان داشته باشد تا از ازدحام جلوگیری شود. در صنعت رستوران‌داری از مدل 40/60 برای تعیین فضای استاندارد استفاده می‌شود. یعنی %60 فضای کل برای مشتریان و %40 برای آشپزخانه، آماده‌سازی و صندوق پرداخت تعبیه می‌شود. راهروی نانوایی باید پهنای 1.2 متر داشته باشد و درصورتی‌که فضای نشستن برای مشتری تعبیه می‌شود، فاصله عبور بین میز و صندلی‌ها باید 50 سانتیمتر باشد. راهروهای پر ازدحام تجربه منفی را برای مشتری در پی دارد.
  • طراحی یک ویترین جذاب در جلوی مغازه: طراحی یک ویترین زیبا و جذاب در ورودی مغازه می‌تواند به جلب مشتریان بیشتر کمک کند.

قبل از شروع به فعالیت، لازم است که کسب‌وکار پیشنهادی به‌صورت حقوقی ثبت شده و مجوزهای لازم برای فعالیت آن دریافت شود. بسته به اینکه سرمایه‌گذاری در کدام منطقه کانادا صورت می‌گیرد، ممکن است قوانین و مجوزها اندکی متفاوت باشد. برای اطلاع از مجوزهای دقیق منطقه‌ای که قصد سرمایه‌گذاری در آن را دارید، به سایت Bizpal مراجعه کنید. کسانی که مایل به راه‌اندازی کسب‌وکار مربوط به نانوایی و شیرینی‌پزی هستند، به طور معمول باید مجوزهای زیر را دریافت کنند:

  • جواز کسب (Business license): جواز کسب یک سند رسمی صادرشده توسط دولت است که اجازه تجارت در کشور کانادا را می‌دهد و نوع آن به ساختار حقوقی، صنف و محل کار متقاضی بستگی دارد.
  • مجوز ثبت شماره تجاری (Business number registration)این شماره شناسایی امکان تعامل با آژانس درآمد کانادا (CRA) و برنامه‌های دولتی دیگر را برای متقاضی فراهم می‌کند.
  • مجوز شرکت حقوقی فدرال(Federal Incorporation) اگر ساختار تجاری نانوایی یا قنادی از نوع سهامی باشد، دریافت مجوز فدرال شرکت سهامی لازم است.
  • جواز ایمنی غذای کانادا (Safe food for Canadians license)افرادی که در فعالیت‌های مرتبط با مواد غذایی مانند تهیه، آماده‌سازی یا بسته‌بندی مواد غذایی مشغول به کار هستند، باید این گواهی را از دولت فدرال کانادا دریافت کنند. این گواهی تأیید می‌کند که نانوایی استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم را رعایت می‌کند.
  • درخواست بازرسی بهداشتی مراکز تهیه مواد غذایی (Food premises health review application): پس از بازرسی توسط مأموران بهداشت، تأییدیه لازم برای فعالیت مرکز تهیه و سرو غذا توسط شهرداری صادر می‌شود.
  • مجوز دستگاههای توزین و اندازهگیری (Weighing and measuring device): در صورت فروش محصولات به‌صورت وزنی یا استفاده از تجهیزات سنجش و توزین دیگر، مجوز دستگاه‌های توزین و اندازه‌گیری باید از دولت فدرال کانادا دریافت شود. این مجوز برای محصولات لبنی، کشاورزی و خرده‌فروشی مواد غذایی موردنیاز است.
  • مجوز نصب تابلو (Sign permit): در بعضی استان‌ها برای نصب تابلوی تجاری نیاز به دریافت مجوز است.
  • جواز پخش موسیقی (Music licensing): برای پخش موسیقی یا اجرای زنده موسیقی در کسب‌وکار این جواز باید از دولت فدرال دریافت شود.
  • مجوز محصولات الکلی (Liquor License): برای سرو الکل در مکان نیاز به کسب این مجوز است.

کسب‌وکارها در کانادا حتی در اولین سال فعالیت خود نیز باید اظهارنامه مالیاتی ارائه کرده و مالیات پرداخت کنند. مالیات در کانادا به‌صورت تصاعدی است و هر قدر درآمد افزایش یابد، بیشتر می‌شود. نانوایی‌ها در ازای سودی که از کسب‌وکار خود به دست می‌آورند، باید مالیات‌ بر درآمد را هم در سطح استانی و هم در سطح فدرال پرداخت کنند و درصورتی‌که ملک نانوایی را خریداری کرده باشند، باید مالیات بر ملک را نیز بپردازند. نانوایی‌ها به ازای هر استخدام ملزم به پرداخت مالیات بر حقوق هستند. به‌علاوه، فروش برخی محصولات نان و شیرینی مشمول مالیات بر فروش می‌شود که باید از مشتری یا خریدار خدمات دریافت شده و به‌ حساب CRA ریخته شود. انواع مالیات بر فروش شامل مالیات کالا و خدمات (GST)، مالیات فروش استانی (PST) و مالیات فروش هماهنگ (HST؛ ترکیب مالیات GST و PST که در برخی استان‌ها دریافت می‌شود) است.

مالیات GST/HST شامل تأمین‌کنندگان خردی که درآمد آنها در 4 چهارماهه متوالی کمتر از 30000 دلار کانادا باشد، نمی‌شود. برای جزئیات بیشتر به وب سایت آژانس درآمد کانادا (CRA) مراجعه کنید.

قوانین مالیات بر درآمد بر حسب استان و در سطح فدرال متفاوت هستند. بهترین کار استخدام یک حسابدار حرفه‌ای برای تکمیل اظهارنامه مالیاتی سالانه نانوایی یا قنادی است. آژانس درآمد کانادا خدمات رایگانی را به مالکان کسب‌وکارهای کوچک و افراد خود اشتغال برای کمک به درک الزامات مالیاتی ارائه می‌دهد.

معافیت‌های مالیاتی محصولات نان و شیرینی

مالیات بر فروش به همه کالاها یا خدمات تعلق نمی‌گیرد. کالاهای اساسی (اغلب غذاها و نوشیدنی‌هایی که برای مصرف انسان فروخته می‌شوند) از جمله نان مشمول نرخ GST مالیات صفر هستند. مواد پخته‌شده شیرین و محصولات مشابه از قبیل کیک، مافین، پای، تارت، کوکی، دونات، براونی و کروسان با فیلینگ یا روکش شیرین شده در صورتی مشمول مالیات هستند که:

  • در مقادیر کمتر از شش عدد بسته‌بندی شده باشند.
  • برای فروش از پیش بسته‌بندی نشده باشند، اما در مقادیر کمتر از 6 عدد فروخته شوند.

بنابراین، خرده‌فروشی‌هایی که غذای بیرون‌بر دارند، نیازی نیست که برای فروش 6 کالا یا بیشتر برای مصرف خارج از مغازه مالیات جمع‌آوری کنند. غذاهای با فیلینگ یا روکش شیرین شده که به‌صورت تکی بسته‌بندی شده‌اند، مشمول مالیات هستند، صرف‌نظر از اینکه چند عدد خریداری شوند. برای مثال خرید 1 یا 2 دونات مشمول نرخ HST 13 درصدی است، اما خرید 6 دونات مشمول HST نیست.

فروش محصولات زیر مشمول مالیات صفر استفروش محصولات زیر مشمول مالیات است
  • تعداد 6 عدد یا بیشتر از محصولات مشمول مالیات (برای مثال، 1 تارت، 2 مافین، 1 کوکی و 2 دونات) درصورتی‌که جدا بسته‌بندی نشده باشند.
  • مافین انگلیسی بدون فیلینگ یا روکش شیرین شده
  • پای گوشت و هر نوع خمیر
  • کراکرهای نمکی و سایر کراکرها (به‌غیراز کراکر گراهام و کراکر با روکش یا فیلینگ شیرین شده)
  • تورتیلا
  • فرآورده‌های نان سنتی مانند بیگل، اسکون، بیسکویت چای، کروسان و رول بدون روکش یا فیلینگ شیرین
  • محصولاتی که در مقادیر کمتر از 6 عدد بسته‌بندی‌شده باشند، یا بسته‌بندی نشده، اما در مقادیر کمتر از 6 عدد فروخته شوند
  • نان (مانند نان موزی یا هویج)
  • کیک شامل کیک قهوه و کیک چای
  • کوکی، دونات، کراکر، مافین
  • پای، تارت، پودینگ آلو
  • اشترودل
  • کرپ، ویفر و وافل

نانوایی و قنادی نیاز به انواع تجهیزات و ظروف تخصصی دارد. انتخاب تجهیزات ضروری به نوع محصولات عرضه‌شده (نان، کیک یا شیرینی) بستگی دارد. برخی از تجهیزات ضروری نانوایی در جدول زیر ارائه شده است.

تجهیزات آشپزخانه
فر، اجاق‌گاز، مایکروویو، گریل، هود و هواکش، سینک، سطوح آماده‌سازی غذا، ماشین ظرف‌شویی
وسایل و ظروف پخت‌وپز
میکسر، بلندر، غذاساز، خمیرزن، چانه‌گیر، قابلمه، تابه، پاتیل، کاسه، تخته برش، اسلایسر نان، انواع قالب، چاقو، وردنه، سینی
تجهیزات ذخیره و انبار مواد غذایی
شلف‌ها، یخچال، فریزر، ظروف ذخیره‌سازی، کیسه‌های مواد غذایی
تجهیزات متفرقه
پیش‌بند، کلاه، دستکش، دستمال، تجهیزات کمک‌های اولیه، خودرو برای حمل‌ونقل، برچسب‌های تاریخ، تجهیزات اطفای حریق
نرم‌افزار و تکنولوژی
نرم‌افزار مدیریتی، نرم‌افزار حسابداری، نرم‌افزار ثبت اطلاعات دخل‌ و خرج، سیستم پرداخت کارت اعتباری

تجهیزات ضروری نانوایی و قنادی

نانوایی‌ها و قنادی‌ها بر حسب مشخصه‌های خاص کسب‌وکار خود به بازه‌ای از پوشش‌های بیمه‌ای نیاز دارند تا از آنها در برابر مخاطرات طبیعی، سوانح شغلی و ادعاهای حقوقی محافظت کند. برخی از پوشش‌های بیمه‌ای گوناگون که نانوایی‌ها در کانادا برای کسب‌وکار خود نیاز دارند، شامل بیمه مسئولیت مدنی، بیمه مسئولیت تولید، بیمه اموال تجاری، بیمه جرم تجاری، بیمه وقفه در تجارت و بیمه شکست ماشین‌آلات هستند. این بیمه‌ها را می‌توان به‌صورت جداگانه یا در قالب بسته‌های بیمه‌ای مخصوص نانوایی یا قنادی‌ خریداری کرد.

اداره یک نانوایی نیاز به نیروی کار تخصصی دارد تا محصولات با کیفیت مناسبی تولید شود، ضمن آنکه برای دریافت اقامت دائم کانادا باید نشان داده شود که نانوایی یا قنادی سبب اشتغال‌زایی در کانادا شده است. یک نانوایی بسته به نوع و اندازه خود به برخی تخصص‌ها نیاز دارد که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • مدیر نانوایی یا قنادی
  • نانوای ارشد که مسئول مدیریت فرایند پخت است.
  • شف قنادی که مسئول پخت و آماده‌سازی شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرها است.
  • دستیاران که به پخت و آماده‌سازی نان و شیرینی کمک می‌کنند.
  • صندوقدار یا فروشنده

هر استان کانادا حداقل دستمزد مختص به خود را تعیین می‌کند. اغلب استان‌ها حداقل دستمزد را بر اساس فاکتورهایی مانند تورم افزایش می‌دهند. برای مشاهده میزان کنونی حداقل دستمزد ساعتی در استان‌های مختلف کانادا به وب‌سایت Retail Council of Canada مراجعه کنید.

شغل

میانگین حقوق

(دلار در سال)

حقوق سطح مبتدی

(دلار در سال)

حقوق سطح باتجربه

(دلار در سال)

نانوا314222827541279
نانوای ارشد407703315050700
شف قنادی411393705071344

در کانادا قوانین فدرال و استانی مختلفی وجود دارد که کارفرمایان به هنگام استخدام ملزم به رعایت آن هستند. قوانین کانادا از کارکنان در برابر تبعیض‌های نژادی، جنسیتی یا مذهبی محافظت می‌کند. کانادا در مورد پرسش‌هایی که کارفرما می‌تواند در فرایند مصاحبه از کارجو بپرسد، بسیار سخت‌گیر است. برای مثال، کارفرما نمی‌تواند از کارجو بپرسد که آیا می‌تواند در تعطیلات آخر هفته کار کند، زیرا این پرسش‌ها ممکن است اعتقادات مذهبی فرد را آشکار کند.

کارفرما باید قبل از استخدام نیرو از طریق وب‌سایت IRS.gov اقدام به دریافت کد شناسایی کارفرما (Employer identification number) نماید و برای مالیات‌های مرتبط با کارکنان (مالیات بر حقوق) در استان مربوطه ثبت نام کند. کارفرمایانی که به کارکنان خود حقوق پرداخت می‌کنند، باید حداکثر مقدار 3754.45 دلار کانادا را به ازای هر کارگر برای سال 2023 تحت برنامه بازنشستگی کانادا (CPP) به CRA پرداخت کنند. به علاوه کارفرمایان باید حق بیمه بیکاری کارکنان خود را به میزان حداکثر 1403.43 دلار کانادا به ازای هر کارگر برای سال 2023 پرداخت کنند.

برای جلب مشتریان بیشتر به نانوایی و رشد کسب‌وکار نیاز به پیاده‌سازی یک استراتژی بازاریابی قوی است. با این‌حال، کسب‌وکارهای کوچک مانند نانوایی‌ها معمولاً به بودجه هنگفتی برای بازاریابی احتیاج ندارند. با شناخت مخاطب هدف و عادات و رفتارهای خرید آنها می‌توان یک استراتژی بازاریابی هدف‌مند طراحی کرد. قرار دادن عکس و معرفی محصولات در صفحات رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به دیده‌شدن بیشتر نانوایی کمک کند، ضمن اینکه امکان تعامل مستقیم با مشتری و تحلیل رفتارها و نیازهای آنها را نیز فراهم می‌کند. یک روش دیگر برای بازاریابی، راه‌اندازی یک وب‌سایت برای معرفی محصولات نانوایی یا قنادی است که در صورت امکان خدمات فروش آنلاین را نیز به مشتریان عرضه می‌کند. در عین حال می‌توان از روش‌های سنتی مانند چاپ اعلان و بروشور و تبلیغ در روزنامه‌ها، مجلات و رسانه‌های محلی نیز استفاده کرد. سایر اقداماتی که می‌تواند به جلب مشتریان بیشتر و دیده‌شدن نانوایی یا قنادی کمک کند، میزبانی رویدادها، ارائه سمپل‌های نان و شیرینی به مشتریان، تخفیف خرید و برنامه‌های وفاداری مشتریان است.

پس از ماه‌ها برنامه‌ریزی و تلاش نانوایی و قنادی آماده بهره‌برداری می‌شود. برگزاری مراسم افتتاحیه می‌تواند توجه جامعه را به نانوایی یا قنادی جلب کرده و به درآمدزایی آن در آینده کمک کند. افتتاحیه تنها یک مراسم ریخت‌وپاش نیست، بلکه بخش مهمی از استراتژی بازاریابی و تبلیغاتی نانوایی یا قنادی است که راهی را برای معرفی نانوایی به افراد بیشتر و تضمین دیده شدن آن به دست می‌دهد.

برخی نکاتی که برای برگزاری یک مراسم افتتاحیه موفق باید در نظر داشت، عبارت‌اند از:

  • انتخاب زمان افتتاحیه: تاریخ و زمان افتتاحیه باید به‌گونه‌ای باشد که بیشترین جمعیت را جلب کند. بهتر است نانوایی یا قنادی در یک روز تعطیل برای مثال، روز شکرگزاری یا کریسمس افتتاح شود.
  • تبلیغات افتتاحیه: زمان افتتاحیه را می‌توان با نصب تابلو و بنر در نزدیکی مغازه یا با انتشار اعلان، تبلیغ در روزنامه‌ها و رسانه‌های محلی اطلاع‌رسانی کرد. به علاوه از رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس‌بوک نیز می‌توان برای راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی استفاده کرد.
  • مهمان‌ها: علاوه‌بر عموم مردم، می‌توان لیستی از مهمانان مهم‌تر مانند اینفلوئنسرها را برای جلب توجه بیشتر دعوت کرد.
  • شراکت با یک خیریه: شراکت با خیریه‌های محلی سبب پوشش بیشتر مراسم شده و به تحکیم رابطه با مردم کمک می‌کند.
  • تخفیف‌ها و پیشنهادات ویژه: ارائه محرک‌های تشویقی مانند تخفیف‌ها و پیشنهاد ویژه سبب می‌شود که توجه به‌سرعت به مراسم افتتاحیه جلب شود. برخی از این پیشنهادها می‌تواند شامل نوشیدنی رایگان، کوکی رایگان یا تخفیف 50% محصولات باشد.
  • فراهم‌کردن تفریح و سرگرمی: خلق یک محیط سرگرم‌کننده با ترتیب دادن برنامه‌هایی مانند اجرای موسیقی، ترتیب دادن بازی‌های سرگرم‌کننده، مسابقات کوچک مانند تزیین کاپ کیک می‌تواند تجربه خوشایندی را برای بازدیدکنندگان رقم بزند.
  • ارائه آفرها و کوپن‌های تخفیف: یک ایده عالی برای ایجاد انگیزه در بازدیدکنندگان برای بازگشت در آینده است. برای مثال کوپن‌های تخفیفی که چند هفته اعتبار دارند، می‌توانند مشتریان را به بازگشت به نانوایی یا قنادی برای خرید ترغیب کنند.

وضعیت بازار نان و شیرینی در کانادا

کانادا با فروش کلی به ارزش 6.6 میلیارد دلار آمریکا، دوازدهمین بازار بزرگ خرده‌فروشی محصولات نان و شیرینی در سال 2021 بوده است و در بازار محصولات سلامت‌محور، رتبه سوم را با فروش 2.6 میلیارد دلار از آن خود کرده است. این کشور در سال 2021، پس از آلمان دومین صادرکننده بزرگ محصولات پخته‌شده بود. همچنین، کانادا پنجمین وارد‌کننده محصولات پخته‌شده است و ارزش کل واردات آن 1.8 میلیارد دلار آمریکا است. انتظار می‌رود که فروش محصولات نان با رشد 3.5 درصدی تا سال 2026 به 7.8 میلیارد دلار برسد [منبع].

نان بزرگ‌ترین گروه محصولات پخته‌شده در بازار کانادا است که در سال 2021 با فروشی معادل 4.1 میلیارد دلار، %62.8 از سهم بازار را به خود اختصاص داد [منبع]. پس از نان، شیرینی‌ها بیشترین فروش را داشتند و کیک‌ها، محصولات پخته‌شده منجمد و دسرها در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

دسته محصولات سلامت‌محور نیز رکورد فروش 2.6 میلیارد دلاری داشتند که انتظار می‌رود در سال‌های 2022 تا 2026 نرخ رشد حدود %4.4 را داشته باشند. به‌علاوه، انتظار می‌رود که غذاهای ارگانیک و بدون گلوتن نیز رشد قابل‌توجهی داشته باشد.

گروهمیلیون دلارسهم بازار (%)CAGR 2022-2026
محصولات پخته‌ شده
کل

6573.1

100

3.5
نان

4.125

62.8

3.5

شیرینی‌ها

127619.3

3.6

کیک

825.3

12.6

3.7

محصولات پخته‌ شده منجمد
کل

274.1

4.2

3.3

دسر

81.8

1.24

2.2

محصولات سلامت‌ محور
کل

2609.3

100

4.4

نان سلامت‌ محور

2590.1

99.2

4.4

کیک سلامت‌ محور

19.1

0.08

3.5

نان

در گروه نان، نان‌های حجیم با فروش 3.5 میلیارد دلار بیشترین سهم بازار 2021 را به خود اختصاص دادند و نان‌های مسطح پس از آن قرار داشتند. از گروه نان‌های سلامت‌محور، نان‌های با فیبر بالا بیشترین سهم بازار را داشتند. نان ارگانیک دومین گروه پرفروش بوده که انتظار می‌رود تا سال 2026 رشد 6.5 درصدی داشته باشد. به‌علاوه، انتظار می‌رود که فروش نان‌های بدون گلوتن تا سال 2026 رشد 9.9% را تجربه کند [منبع].

گروهمیلیون دلارسهم بازار (%)CAGR 2022-2026
نان
کل

4125

100

3.5

نان حجیم

3490.1

85

2.2

نان مسطح

634.8

15

9.1

نان سلامت‌محور
کل

2590.1

100

4.4

نان با فیبر بالا

2159.8

83.4

3.7

نان ارگانیک

201.2

7.8

6.5

نان بدون گلوتن

163.6

6.3

9.9

نان غنی شده

65.5

2.5

5.9

نان اسلایس بسته‌بندی‌شده محبوب‌ترین نوع نان خریداری‌شده در مغازه‌های کانادا است و نان‌های شیرین حلقوی (بیگل)، نان (نان‌های آسیایی) و رول‌ها پس از آن قرار می‌گیرند. بااین‌حال بعضی مصرف‌کنندگان تمایل بیشتری به خرید نان‌های دست‌ساز دارند.

کیک

در سال 2021، کیک‌های بسته‌بندی نشده با فروش 518.7 میلیون دلار بیشترین سهم بازار را داشتند که انتظار می‌رود تا سال 2026 با رشد 4.4 درصدی %65.7 از سهم بازار کیک کانادا را به خود اختصاص دهند [منبع].

گروهمیلیون دلارسهم بازار (%)CAGR 2022-2026
کیک
کل

825.3

 100

3.7

بسته‌بندی نشده

518.7

63

4.4

بسته‌بندی شده

306.6

37

2.4

کیک سلامت‌ محور
کل

19.1

100 

3.5

کیک کم‌چرب

19.1

100

3.5

شیرینی‌ها

در گروه شیرینی‌ها، شیرینی‌های بسته‌بندی نشده در سال 2021 سهم 52.8 درصدی از بازار را در اختیار داشتند و تا سال 2026 انتظار می‌رود که %55.9 از بازار شیرینی‌ کانادا را به خود اختصاص دهند [منبع].

شیرینی‌ هامیلیون دلارسهم بازار (%)CAGR 2022-2026
کل12671003.6
بسته‌ بندی نشده669.3534.7
بسته‌ بندی‌ شده597.7472.3

محصولات نوآورانه

در فاصله سال‌های 2017 تا 2021، عرضه 3590 محصول پخته‌شده نوآورانه در کانادا آغاز شد که شامل بیسکویت‌های شیرین، کوکی‌ها، مواد پخت، میکس‌ها و فرآورده‌های نانی بود. نوآوری‌های ادعا‌شده شامل غذای حلال، عدم مصرف افزودنی یا نگهدارنده و بسته‌بندی دوستدار محیط‌زیست بودند.

اکثر محصولات پخته‌شده در کانادا از طریق خرده‌فروشی در مغازه‌ها یا فروشگاه‌ها توزیع می‌شوند که سوپرمارکت‌ها با 3.1 میلیارد دلار فروش، 47.8% بازار را به خود اختصاص داده‌اند [منبع]. بازار محصولات نان و شیرینی عمدتاً در اختیار برندهای بزرگ است. شرکت Grupo Bimbo SAB de CV با فروش 1 میلیارد دلاری در سال 2021 و سهم %15.5 از بازار، بزرگ‌ترین فروشنده محصولات پخته‌شده بود و شرکت‌های George Weston Ltd و Kellog Co پس از آن قرار داشتند. بزرگ‌ترین بازیگران بازار نان در کانادا در سال 2021، George Western Ltd با 787.0 میلیون دلار فروش و Grupo Bimbo SAB de CV با فروش 783.0 میلیون دلار بودند.

گروه محصولشرکتمیلیون دلارسهم بازار (%)
نانGeorge Weston Ltd78719.1
Grupo Bimbo SAB de CV78319
Boulangerie St-Methode, La56.11.4
کیکGrupo Bimbo SAB de CV203.124.6
Hostess Brands LLC17.02.1
Kinni kinnick Foods Inc1.40.2
میکس‌ های دسرGeneral Mills Inc33.140.5
Kraft Heinz Co16.620.3
JM Smucker Co, The12.615.4
پخته‌ شده منجمدKellogg Co101.937.2
Grupo Bimbo SAB de CV36.013.1
General Mills Inc25.49.3
شیرینی‌Kellogg Co34.52.7
Sara Lee Frozen Bakery20.2
پخته‌ شده سلامت‌ محورGrupo Bimbo SAB de CV522.320.0
George Weston Ltd349.213.4
Boulangerie St-Methode, La56.92.2

وضعیت تقاضا و فروش نان در استان‌های کانادا

کانادایی‌ها به طور میانگین سالانه 173.2 دلار کانادا را صرف خرید نان می‌کنند. به لحاظ استانی، کبک با سرانه هزینه سالانه 210 دلار کانادا به‌ازای هر خانوار بیشترین مصرف نان را دارد و کمترین سرانه مصرف با حداقل 141 دلار کانادا مربوط به مانیتوبا است [منبع].

%85 از واحدهای خرده‌فروشی نان در سه استان کبک، انتاریو و بریتیش کلمبیا واقع شده‌اند. تا دسامبر سال 2022، کبک با 576 واحد، نخستین استان از نظر بیشترین تعداد خرده‌فروشی نان و شیرینی بوده است و انتاریو با 457 نانوایی خرده‌فروشی پس از آن قرار داشت. نمودار زیر تعداد واحدهای خرده‌فروشی نان را در استان‌های مختلف کانادا نشان می‌دهد [منبع].

درآمد و سودآوری نانوایی در کانادا

درآمد میانگین راه‌اندازی یک نانوایی متوسط، سالانه حدود 450000 دلار است. البته 20 درصد این درآمد مربوط به بازیگران بزرگ بازار است. بنابراین، یک نانوایی خرده‌فروشی کوچک درآمدی کمتر از میانگین بازار خواهد داشت. درآمد اکثر صاحبان نانوایی‌ها بین 25500 دلار (صدک 25 ام) تا 79000 دلار (صدک 75 ام) در سال است و بیشترین درآمد با میانگین 135500 دلار مربوط به صدک 90ام است. بازه درآمد صاحبان نانوایی از 16000 تا 203000 دلار متغیر است.

سودآورترین نانوایی‌ها حاشیه سود ناخالص 9 درصدی دارند، درحالی‌که سود میانگین بسیار کمتر و در حدود %4 است. رشد نانوایی‌های سودآور می‌تواند %20 در سال باشد. هر چند نانوایی‌های بسیاری هستند که نمی‌توانند به نقطه سربه‌سر برسند، حاشیه سود خالص برخی از آنها می‌تواند تا حدود %12 داشته باشند. مانند هر کسب‌وکار دیگری سوددهی یک نانوایی به عوامل متعددی مانند مکان، تقاضای بازار، رقابت، کیفیت محصولات و قیمت‌گذاری بستگی دارد. به‌علاوه حاشیه سود می‌تواند تحت‌تأثیر عواملی مانند نوسانات در قیمت مواد اولیه، دورریز و خرابی قرار گیرد. با استراتژی بازاریابی، هدف‌گذاری واقعی و مدیریت دقیق یک نانوایی یا قنادی می‌تواند سوددهی مناسبی داشته باشد.

چند نکته برای تضمین سودآوری نانوایی در کانادا

  • محصولات دست‌ساز: مردم کانادا علاقه زیادی به محصولات پخته‌شده با دست دارند و این فقط مربوط به نان نیست. گرایش روزافزون به مصرف غذاهای سلامت‌محور، بازار مناسبی را برای محصولات تخصصی و دست‌ساز به وجود خواهد آورد که قیمت بالاتری از انواع سنتی نان دارند.
  • ارائه محصولات با کیفیت: مهم‌ترین عامل در جذب مشتریان کیفیت محصولات ارائه شده است که تازه، خوش‌طعم و شکیل هستند.
  • ایجاد یک محیط جذاب: ایجاد یک محیط گرم و جذاب، با محل نشیمن راحت، دکور جذاب و نورپردازی مناسب می‌تواند تفاوت زیادی در جلب مشتریان ایجاد کند.
  • تنوع محصولات: تنوع در محصولات و خدمات ارائه‌شده در نانوایی یا قنادی می‌تواند به سودآوری بیشتر کسب‌وکار کمک کند.
  • این خدمات می‌تواند شامل عرضه فرآورده‌های با پروتئین بالا، دسر، چای یا قهوه باشد.
  • درج اطلاعات تغذیه‌ای: درج برچسب‌های اطلاعات تغذیه‌ای می‌تواند مشتریانی را که از رژیم‌های غذایی خاص پیروی می‌کنند یا نگران سلامت خود هستند، جلب کند.
  • محصولات سلامت‌محور: مصرف‌کنندگان کانادایی ترجیح می‌دهند که از محصولات طبیعی‌‌تر با نگهدارنده کمتر استفاده کنند که یک فرصت اقتصادی جذاب را فراهم می‌کند. به‌علاوه بازار کانادا تمایل بالایی به مصرف محصولات بدون گلوتن و کم‌کالری نشان می‌دهد.
  • عرضه محصولات در اندازه‌های مختلف: بهبود بسته‌بندی و ارائه محصولات در اندازه‌های مختلف نظر مشتریان را جلب می‌کند.
  • کاهش هزینه‌های تولید: با کاهش هزینه‌های سربار و کاهش دورریز می‌توان هزینه‌های تولید را کاهش داد. به‌علاوه، 25 درصد هزینه‌های یک محصول مربوط به مواد خام است؛ بنابراین، کنترل هزینه مواد خام با بهینه‌سازی فرایند پخت یا خرید فله مواد خام می‌تواند به سودآوری بیشتر کمک کند.
  • ارائه خدمات مشتری عالی: خدمات مشتری می‌تواند تجربه مناسبی برای مشتریان شما فراهم کند. استقبال گرم از مشتریان، پاسخ‌دهی صبورانه به پرسش‌های آنها و ارائه نمونه‌هایی از غذاهای پخته شده آنها را مشتاق به خرید و امتحان محصولات تازه می‌کند.
  • میزبانی از رویدادها: میزبانی از رویدادها می‌تواند افراد را تشویق به استفاده از خدمات شما کند.
  • حضور در فضای مجازی: از فضای مجازی و کانال‌های آنلاین برای ترویج نانوایی خود و ارتباط با مشتریان احتمالی استفاده کنید. تصاویر محصولات پخته شده خود را به اشتراک بگذارید و با دنبال‌کنندگان خود تعامل داشته باشید.
  • برنامه‌های جلب مشتری: با راه‌اندازی برنامه‌های وفاداری مشتری، فروش کارت‌های هدیه و کوپن‌های تخفیف می‌توان به جلب مشتری بیشتر کمک کرد.

سوالات متداول

بله. مهاجران با سرمایه‌گذاری در نانوایی و کسب ورک پرمیت کانادا و پس از یک دوره فعالیت 1 ساله امکان درخواست اقامت دائم کانادا را دارند.

کد شغلی یا کد ناک نانوایان در کانادا 6332 در نظر گرفته شده است و شف قنادی با کد شغلی 6321 مشخص شده است.

بله. مهاجران با خرید نانوایی و کسب ورک پرمیت کانادا و پس از یک دوره فعالیت 1 ساله امکان درخواست اقامت دائم کانادا را دارند.

بله. اتباع خارجی امکان خرید فرنچایز برندهای کانادایی را دارند.

بله. برای کسب ورک پرمیت کانادا حداقل به مدرک آیلتس سطح 5 در زبان انگلیسی و یا معادل آن در زبان فرانسه نیاز است.

به طور معمول، وام‌های بانکی دولتی و غیردولتی به افرادی تعلق می‌گیرد که اقامت دائم کانادا را دارند؛ بنابراین، با ورک پرمیت موقت امکان دریافت وام وجود ندارد.

بله. پس از 12 ماه فعالیت در کسب‌وکار خود می‌توانید درخواست اقامت دائم داشته باشید.

به‌طورکلی حاشیه سود %5 پایین است، حاشیه سود %10 متوسط است و حاشیه %20 خوب است.

بله. در صورت دریافت ورک پرمیت C11 یک ورک پرمیت باز به همسر شما داده می‌شود که اجازه اقامت و اشتغال در خاک کانادا را دریافت می‌کند. فرزندان زیر 18 سال شما نیز امکان تحصیل رایگان در مدارس کانادا را دارند.

خیر. کسب‌وکار راه‌اندازی شده باید از پشتوانه مالی برخوردار بوده و دارای تأثیر اقتصادی و اشتغال‌زایی در بازار کانادا باشد.

بله. بازار نان و شیرینی در کانادا یک بازار پایدار و در حال رشد است؛ بنابراین، با هدف‌گذاری واقعی و استراتژی‌های مدیریتی و بازاریابی مناسب امکان رسیدن به سوددهی وجود دارد.

برای مهاجرت نیاز به کمک دارید؟

شرکت مهاجرتی ویزا موندیال یک شرکت حقوقی پیشرو در زمینه مهاجرت به کانادا، آلمان و آمریکاست که ۱۲ سال سابقه فعالیت دارد. ویزا موندیال با پشتوانه تیمی بیش از ۲۰۰ نیروی متعهد به شما برای مهاجرت آسان به کانادا کمک می‌کند. از زمان تاسیس ویزا موندیال تا کنون بیش از ۱۰‌هزار پرونده مهاجرتی با موفقیت به اتمام رسیده‌اند. این موضوع ویزا موندیال را به یکی از قابل‌‌اعتماد‌ترین موسسات مهاجرتی کشور تبدیل کرده است.

تیم ویزا موندیال