بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا میتواند از جمله مشاغل پردرآمد برای فعالین عرصه هنر موسیقی بوده که سرمایهگذاری در آن امکان مهاجرت این افراد به کانادا را نیز فراهم میآورد. سرمایهگذاری در این بیزینس نیازمند حداقل 80.000 دلار کاناداست، اما با توجه به استاندارد برنامههای مهاجرتی توصیه میشود در هر یک از روشهای راهاندازی آموزشگاه، خرید آموزشگاه یا سهام آن و خرید فرانچایز یک آموزشگاه موسیقی معتبر بالغ بر 200.000 دلار کانادا سرمایه در نظر بگیرید. سود یک آموزشگاه موسیقی در کانادا وابسته به برنامه آموزشی، وسعت آموزشگاه و تعداد هنرجویان آن بوده و میتواند سقف نامحدود نیز داشته باشد. اما به طور میانگین، درآمد خالص چنین آموزشگاهی در کانادا بالغ بر 60.000 دلار کانادا در سال تخمین زده میشود. بازار کار این بیزینس چشماندازی رو به پیشرفت در کانادا دارد.
انواع آموزشگاه موسیقی در کانادا
بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا را میتوان براساس مکان برگزاری دورهها، شیوه ارائه آموزش، گروه سنی هدف و نیز سازهایی که در آن آموزش داده میشود در دستهبندیهای زیر بررسی کرد:
- با توجه به مکان آموزشگاه، این بیزینس میتواند در دو گروه زیر قرار بگیرد:
- آموزشگاه موسیقی خانگی: در این نوع از آموزشگاه، ارائه آموزش موسیقی در بخشی از منزل مسکونی مدرس و یا با مراجعه او به منزل هنرجویان صورت میگیرد. اگرچه فعالیت رسمی و قانونی در این بخش نیز مستلزم دریافت جوازهای کار رسمی در کانادا است، اما در بحث سرمایهگذاری و مهاجرت به کانادا این گزینه مطرح نمیباشد. فعالیت آموزشگاه موسیقی خانگی در کانادا عمدتاً مناسب افرادی است که در این کشور ساکن بوده و قصد اشتغال فردی در این حوزه و کسب درآمد بهواسطه آن را دارند.
- آموزشگاه موسیقی تجاری: فعالیت چنین آموزشگاهی به صورت یک بیزینس مستقل و در یک ملک با کاربری تجاری یا آموزشی با اخذ مجوزهای لازم امکانپذیر است. سرمایهگذاری در این نوع از آموزشگاه موسیقی میتواند یکی از راههای مهاجرت به کانادا در نظر گرفته شود.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری در آموزشگاه موسیقی فقط از طریق آموزشگاههای تجاری (غیر خانگی) ممکن است.
- شیوه ارائه آموزش: در آموزشگاه موسیقی میتواند به دو صورت انجام پذیرد که هر دو این شیوهها چنانچه در آموزشگاه موسیقی تجاری استفاده شود، امکان مهاجرت به کانادا را میتواند برای سرمایهگذار آموزشگاه فراهم آورد:
- آموزش حضوری
- آموزش آنلاین
- معمولاً گروه سنی که در کانادا مخاطب آموزشگاه موسیقی قرار میگیرند یکی از موارد زیر است:
- کودکان: از آنجایی که آموزش موسیقی به کودکان مهارتی خاص علاوه بر موسیقی نیاز دارد، برخی آموزشگاهها در کانادا مختص به این گروه سنی پرسنل خود را استخدام کرده و فقط به کودکان موسیقی آموزش میدهند.
- بزرگسالان: برخی دیگر از آموزشگاهها فقط بزرگسالان را برای آموزش موسیقی پذیرش و ثبتنام مینمایند.
- تمام ردههای سنی: تعدادی از آموزشگاه مدرس موسیقی برای هر دو گروه کودکان و بزرگسالان را داشته و به هر دو گروه آموزش موسیقی ارائه میکنند.
آموزش به تمام گروههای سنی مذکور اگر در آموزشگاه موسیقی تجاری انجام شود میتواند راهی برای سرمایهگذار آن بیزینس به کانادا باشد.
- نوع ساز یکی دیگر از مواردی است که میتواند در دستهبندی انواع آموزشگاه موسیقی ملاک قرار گیرد:
- یک یا چند ساز تخصصی به صورت محدود
- تمام و یا تعداد زیادی از سازها
- سازهای بینالمللی مثل پیانو، ویولن و گیتار
- سازهای یک فرهنگ و ملیت خاص مثل کمانچه، سنتور و تنبک برای ایرانیان
نوع سازِ آموزشی معیاری در امکان مهاجرت به کانادا و یا عدم آن از طریق آموزشگاههای تجاری محسوب نمیشود. البته تدوین یک بیزینسپلن مناسب برمبنای سازهای مورد نظر خود جهت آموزش تأثیر قابلتوجهی در قانع کردن آفیسر اداره مهاجرت کانادا دربارهی سودمندی فعالیت شما در این کشور خواهد داشت.
علاوه بر آن، متناسب با سازهایی که آموزش میدهید تعداد و قشر هنرجویان شما نیز متفاوت و بنابراین میزان درآمد شما در مسیر این بیزینس نیز متفاوت خواهد بود.
از آنجایی که ملزومات قانونی، مراحل و مجوزهای آموزشگاه موسیقی در کانادا همانند بسیاری دیگر از آموزشگاههای هنری است، در برخی موارد یک آموزشگاه موسیقی در کنار آموزش سایر هنرها همچون نقاشی دایر گشته و این مورد نیز منعی در مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری در این بیزینس نخواهد داشت.
مراحل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری در آموزشگاه موسیقی
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری در آموزشگاه موسیقی مستلزم انجام مراحلی مختلفی است تا فرد بتواند ضمن ایجاد اشتغال و کسب درآمد به اقامت دائم این کشور نیز پس از مدتی دست یابد. این مراحل به طور کلی عبارتند از:
مرحله اول: تحقیقات اولیه و بررسی بیزینسهای مشابه
برای سرمایهگذاری موفق در آموزشگاه موسیقی در کانادا شرایط این سرمایهگذاری و بیزینس را در کانادا بررسی کرده و با مشورت با صاحبان بیزینسهای مشابه بتواند لیستی از تمایلات مردم به آموزشگاه موسیقی در شهر مورد نظر خود، میزان هزینه و درآمد بیزینس و موارد مختلف آن تهیه نمایید.
باتوجه به آنکه کانادا کشوری چندملیتی بوده و استقبال این افراد از کلاسهای جانبی مثل موسیقی و حتی نوع ساز مورد نظر آنها متفاوت است، با بررسیهای اولیه تصمیم بگیرید که در چه محلهای و با چه اجتماعی از افراد میخواهید فعالیت نمایید.
مرحله دوم: انتخاب روش سرمایهگذاری
به طور کلی راهاندازی یک آموزشگاه موسیقی، خرید آموزشگاه فعال یا سهام آموزشگاه و نیز خرید فرانچایز یک آموزشگاه معتبر روشهای سرمایهگذاری متداول سرمایهگذاری در این بیزینس به قصد مهاجرت به کانادا هستند. هر کدام از این روشها شرایط و مراحل مختص به خود را داشته که در بخش «روشهای سرمایهگذاری در آموزشگاه موسیقی در کانادا ↓» شرح داده میشود.
مرحله سوم: پیشبینی تأمین سرمایه و تهیه بیزینسپلن
رکن اصلی در سرمایهگذاری در هر بیزینسی از جمله آموزشگاه موسیقی در نظر گرفتن سرمایه مناسب، روش تأمین آن و ارائه مستندات آن به اداره مهاجرت کانادا است. در روشهای سرمایهگذاری باید بتوانید آفیسر اداره مهاجرت را قانع کنید که هزینه اولیه این بیزینس از کجا تأمین خواهد شد و چه بازده اقتصادی برای شما و نیز کشور کانادا خواهد داشت.
پس از این تمهیدات، شما باید بیزینسپلن خود را که شامل نوع آموزشگاه موسیقی ↑، شهر مورد نظر برای فعالیت، استراتژی مدیریتی بیزینس، جریان مالی و طرح اقتصادی آن است تهیه و به اداره مهاجرت کانادا جهت درخواست ورکپرمیت و ویزا کار ارائه کنید.
مرحله چهارم: درخواست ورکپرمیت و ویزا کاری کانادا
پس از تهیه مستندات مالی جهت تأمین سرمایه لازم و یک بیزینسپلن کامل، با آماده کردن سایر مدارک از جمله مدارک هویتی، تجربه تحصیلی، سابقه کاری و غیره درخواست خود را مبنی بر دریافت ورکپرمیت (Work Permit) و ویزای کاری به اداره مهاجرت کانادا ارائه میکنید.
خرید یک بیزینس معمولاً با دریافت LMIA و یا ویزای کارآفرینی و تأسیس یک آموزشگاه موسیقی از صفر از طریق کارآفرینی ممکن است. چنانچه طرحتجاری شما برای راهاندازی یک آموزشگاه موسیقی در کانادا یک ایده مبتکرانه باشد، انتخاب برنامه استارتآپ نیز برای شما مناسب است. افرادی که یک آموزشگاه موسیقی معتبر و فعال در سایر کشورها داشته و قصد افتتاح شعبهای از آن در کشور کانادا را دارند، میتوانند از شیوه ICT اقدام نمایند.
مرحله پنجم: مهاجرت به کانادا و انجام مراحل قانونی شروع فعالیت آموزشگاه موسیقی
بعد از اخذ ویزای کاری و ورکپرمیت باید وارد کشور کانادا شده و مراحل قانونی و رسمی فعالیت آن بیزینس را از داخل کانادا طی مدت مشخص انجام دهید. البته برخی از این مراحل مثل مذاکره با فروشندگان آموزشگاه موسیقی میتواند پیشتر به صورت آنلاین و یا حضوری توسط نماینده قانونی شما در کانادا انجام شود، اما برخی دیگر از مراحل باید توسط خود شما و در خاک کانادا انجام شود که در بخش «مراحل راهاندازی آموزشگاه موسیقی در کانادا» به تفصیل به ان پرداخته خواهد شد.
مرحله ششم: شروع بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا
پس از انجام مراحل مورد اشاره، در این مرحله باید فعالیت آموزشگاه موسیقیتان را به طور رسمی آغاز کنید. در پروسه اولیه این گام سعی شما باید در مدیریت اصولی مجموعه و بهبود فعالیت آن باشد. اگرچه حضور شما به عنوان مدیریت یک آموزشگاه موسیقی در این سرمایهگذاری الزامی بوده، اما به عنوان مدرس موسیقی فعالیت شما در آموزشگاهتان اختیاری است. البته در صورتیکه به عنوان مدرس نیز فعالیت داشته باشید، بخشی از هزینههای شما کاهش مییابد.
مرحله هفتم: درخواست اقامت دائم کانادا و شهروندی این کشور
پس از یک سال فعالیت واقعی و مفید آموزشگاه موسیقی خود میتواند برای دریافت اقامت دائم این کشور مشروط به داشتن سایر شرایط همچون مدرک مهارت زبان از طریق برنامهای همچون اکسپرساینتری یا سایر برنامههای مهاجرتی متناسب با شرایط خود اقدام نمایید.
چنانچه در طول پنج سال، حداقل سه سال در کانادا ساکن بوده و فعالیت داشته باشید میتوانید برای شهروندی کانادا و سیتیزنشیپ آن درخواست دهید و پس از مدتی پاسپورت این کشور را نیز دریافت کنید.
روشهای سرمایهگذاری در آموزشگاه موسیقی در کانادا
سرمایهگذاری در کانادا از طریق آموزشگاه موسیقی همچون بسیاری دیگر از بیزینسها به طور کلی از سه روش زیر ممکن است که در ادامه مقاله به بررسی و بیان شرایط و مراحل عمومی هر یک از این روشها پرداخته شده است:
- راهاندازی و تأسیس آموزشگاه موسیقی
- خرید یک آموزشگاه موسیقی در حال فعالیت یا سهام آن
- خرید فرنچایز یک آموزشگاه موسیقی معتبر؛ البته فرانچایز آموزشگاه موسیقی در کانادا نسبت به سایر روشهای سرمایهگذاری در این بیزینس و همینطور تعداد فرانچایزهای سایر بیزینسها تعداد بسیار محدودی دارد.
راهاندازی و تأسیس آموزشگاه موسیقی
راهاندازی یک آموزشگاه موسیقی از صفر سبب میشود که بتواند با رویکرد خود آموزشگاهتان را تأسیس و مدیریت نموده و چهارچوب آموزشی مورد نظر خود را در آن برقرار سازید. این روش مستلزم طی تمامی مراحل اعم از انتخاب مکان، دریافت مجوزها، خرید تجهیزات و سازها، استخدام پرسنل و غیره توسط خود شما میباشد. در جدول زیر مراحل کلی و الزامات این روش ارائه شده است:
هزینه |
بالغ بر حدود 80.000 دلار کانادا |
مراحل |
|
مدت زمان الزامی کار قبل از درخواست اقامت دائم |
حداقل یک سال پیوسته |
شرایط و روش درخواست اقامت دائم |
|
جدول 1: شرایط و مراحل راهاندازی و تأسیس آموزشگاه موسیقی
خرید یک آموزشگاه موسیقی فعال یا سهام آن
با خرید حداقل 51% سهام یک آموزشگاه موسیقی فعال که در سالها فعالیت خود جریان مالی و سوددهی مناسبی داشته است، سرمایهگذار اصلی و صاحب آن بیزینس خواهید شد.
در این روشهای پروسههای اولیه همچون دریافت مجوزها، خرید سازها و استخدام مدرسین از قبل انجام شده و شما به عنوان صاحب و مدیر جدید آموزشگاه باید سعی کنید که حداقل شرایط استاندارد آن همچون تعداد و حقوق کارمندان، درآمد و سود را طی سال اول حفظ نموده و به مرور به میزان درآمد و سود آن بیفزایید. هنرجویان قبلی این آموزشگاه با شناخت از آن احتمالاً مجدد به آن مراجعه کرده و شما باید سعی کنید ضمن حفظ هنرجویان سابق، هنرجویان جدید نیز جذب نمایید.
تعداد آگهیهای فروش آموزشگاه موسیقی در سایتهای اینترنتی بسیار محدود بوده و شاید یکی از بهترین راهها برای اطلاع از فروشندگان این بیزینس صحبت و مشورت با فعالین عرصه موسیقی و هنر در کانادا باشد. در جدول زیر مهمترین شرایط و الزامات این روش قابل مشاهده است:
هزینه |
بالغ بر 125.000 دلار کانادا |
مراحل |
|
مدت زمان الزامی کار قبل از درخواست اقامت دائم |
حداقل یک سال پیوسته |
شرایط و روش درخواست اقامت دائم |
|
جدول 2: شرایط و مراحل خرید یک آموزشگاه موسیقی فعال یا سهام آن
خرید فرانچایز یک آموزشگاه موسیقی معتبر
تعداد آموزشگاههای موسیقی که فرانچایز آن در کانادا عرضه میشود بسیار محدود است؛ اما درصورتیکه در زمان اقدام شما فرانچایز فعالی فروخته شده و شرایط شما با آن مطابقت داشته باشد، میتوانید به عنوان یکی از روشهای سرمایهگذاری آن را در نظر بگیرید. مجموعههای School of Rock و Arcadia Music Academy از گزینههای خرید فرانچایز آموزشگاه موسیقی در کانادا هستند. در جدول زیر شرایط کلی این روش و الزامات این روش ارائه شده است:
هزینه |
بالغ بر 150.000 دلار کانادا |
مراحل |
|
مدت زمان الزامی کار قبل از درخواست اقامت دائم |
حداقل یک سال پیوسته |
شرایط و روش درخواست اقامت دائم |
|
جدول 3: شرایط و مراحل خرید فرانچایز یک آموزشگاه موسیقی معتبر
هزینه لازم جهت سرمایهگذاری در هر روش بر مبنای نیاز بیزینس آموزشگاه موسیقی ذکر شده است. اما به طور کلی جهت توجیه آفیسر اداره مهاجرت به منفعت بیزینس شما برای کشور کانادا، توصیه میشود بالغ بر 200.000 دلار کانادا در اقدام برای سرمایهگذاری و ویزاهای کارآفرینی در نظر بگیرید.
در تمام این روشهای سرمایهگذاری میتوانید حداقل پس از یک سال از دریافت اقامت دائم کانادا، آموزشگاه خود را فروخته و زمینهی فعالیت خود را تغییر دهید. این امر تأثیری بر وضعیت اقامتی شما نخواهد داشت.
مراحل راهاندازی آموزشگاه موسیقی در کانادا
طی 10 گام کلی میتوانید آموزشگاه موسیقی خود را در کانادا تأسیس نمایید و یا پس از اخذ فرانچایز، به راهاندازی شعبه مورد نظر آن آموزشگاه مرجع در کانادا بپردازید. در خرید یک آموزشگاه موسیقی، بسیاری از این گامها قبلاً طی شده است و شما میتوانید طبق این راهنما، موارد مورد نظر خود را در آن بیزینس تکمیل نموده و یا بهبود ببخشید.
گام اول: تدوین بیزینسپلن کامل
تدوین یک بیزینسپلن کامل که ابعاد مختلف فعالیت آموزشگاه موسیقی شما را به عنوان یک کسبوکار پوشش دهد، یک گام ضروری در شروع این بیزینس و یک راهنمای خوب برای پیشبرد آموزشگاهتان در ادامه مسیر است. در این گام شما با انجام تحقیقات گسترده به یک جمعبندی درباره شرایط بازار، جریان مالی، استراتژی بیزینس، لوکیشن، رویکرد بازاریابی و دیگر موارد رسیده و برای آن به صورت مکتوب برنامهای تنظیم مینمایید. در ادامهی گامها، به جزئیات این برنامه پرداخته و آن را اجرایی مینمایید.
گام دوم: تأمین سرمایه
بر اساس پیشبینی جریان مالی، هزینههای یک آموزشگاه موسیقی و آنالیز بازار این صنعت باید سرمایهی اولیه لازم را برای راهاندازی این بیزینس فراهم کنید. در طی این روند، متناسب با شرایط آموزشگاه خود اعم از نوع آن و شیوه ارائه آموزش، تعداد هنرجویان و برنامههای جانبی آموزشگاه موسیقیتان لازم است برنامه مالی خود را بازبینی کرده و سرمایه بیشتری نیز وارد کسبوکارتان نمایید.
گام سوم: تدوین استراتژی پیشبرد بیزینس
آنچه که برای پیشبرد و اداره بیزینس یک آموزشگاه موسیقی در کانادا نیاز به برنامهریزی و تصمیمگیری دارد میتواند سند استراتژی بیزینس شما را شکل دهد. این سند باید باتوجه به مطالعاتِ الزامات این بیزینس در کانادا و بررسی نمونههای مشابه به صورت مکتوب تنظیم شود تا در صورت لزوم برای امور قانونی ارائه شده و الگوی مدونی نیز برای فعالیت کسبوکار شما باشد.
اگرچه راهنماهای رسمی برای آموزشگاههای موسیقی خصوصی در کانادا محدود بوده، ولی گزارشهای مطالعاتی که برای ارتقاء آموزش موسیقی در کانادا و مدارس آن تدوین شده است میتواند خطمشی خوبی برای شما در این گام باشد. از جمله این پژوهشهای منتشرشده میتوان به Music Education in Canadian School و Elementary Music Curriculum اشاره کرد. موارد زیر بخشی از مهمترین موضوعاتی هستند که باید در سند استراتژی پیشبرد آموزشگاه موسیقی شما در نظر گرفته شود:
- گروه هدف: بهتر است در ابتدای مسیر گروهی که قصد آموزش به آنها را دارید انتخاب نمایید. این گروه میتوان بر اساس ردهی سنی، ملیت و حنی سطح مهارت موسیقی (مبتدی یا حرفهای) مورد بررسی قرار گرفته و انتخاب شود.
- دورههای آموزشی: کلاسهای یک آموزشگاه موسیقی در کانادا میتواند فقط محوریت عملی و آموزش ساز داشته و یا دورههای تئوری موسیقی را نیز شامل شود. از طرف دیگر، یک آموزش متناسب با تنوع سازهایی که ارائه میدهد، میتواند رویکرد بیزینسی متفاوتی نیز داشته باشد. در کشوری همچون کانادا که از ملیتهای مختلف مهاجر دارد، باید بدانید قصد شما تدریس سازهای بینالمللی و پرطرفدار کانادا همچون پیانو و گیتار بوده و یا میخواهید سازهای برگرفته از یک فرهنگ خاص همچون سنتور و کمانچه برای ایرانیان را نیز تدریس نمایید. تعداد و نوع سازها بر وسعت فضای لازم، تعداد مدرسین آموزشگاه و حتی برنامه کاری آموزشگاه شما اثر خواهد داشت.
- شیوه ارائهی دروس: دروس یک آموزشگاه موسیقی میتواند فقط به صورت حضوری و یا به صورت ترکیب جلسات حضوری و آنلاین ارائه شود. ملزومات ارائه هر درس متناسب با شیوه تدریس باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال برای تدریس آنلاین باید شرایط برگزاری کلاس در پلتفرمهای آنلاین همچون Zoom، Microsoft Teams Meeting و Google Meet را در آموزشگاه خود مهیا سازید.
- ساختار کلاس: شما میتوانید کلاسهای خود را به صورت خصوصی، نیمه خصوصی و گروهی برگزار نمایید. این ساختار میتواند از آموزش یک ساز به سازی دیگر متفاوت در نظر گرفته شود. بر این اساس، تعداد فضاهای کلاسی، مساحت آنها، برنامه آموزشی و حتی تعرفه کلاسهای شما متفاوت خواهد بود.
- سیاست قیمتگذاری و تعرفه کلاسها: تعرفه آموزش سازها در کانادا متناسب با نوع ساز، تجربه و مهارت مدرس آن و نیز سطح آموزش (مبتدی یا حرفهای) تعیین خواهد شد. برای آموزش بسیاری از سازها از جمله پیانو در کانادا هنرجو به ازای هر جلسه (نیم ساعته الی یک ساعته) بین 30 تا 60 دلار کانادا پرداخت میکند. در کلاسهای گروهی شهریه کمتری توسط هنرجو پرداخت شده اما به سبب تعداد افراد حاضر در کلاس درآمد کلی آن بیشتر است.
- ساعت کاری: یکی از موارد مهم در بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا، ساعت کاری آن است. افراد در کانادا اغلب پس از ساعات مدرسه و ساعات کاری یعنی پس از حدود ساعت 4 بعدازظهر به کلاسهای آموزشی متفرقه همچون موسیقی مراجعه میکنند و برخی دیگر نیز روزهای آخر هفته خود را به این کلاسها اختصاص میدهند. بر این اساس، شما باید بدانید که پیک ساعت کاری آموزشگاه موسیقی در کانادا از 4 بعدازظهر الی 8 شب و روزهای پایان هفته یعنی شنبه و یکشنبه است. بنابراین شاید بخواهید در نیمه ابتدایی روز به کار دیگری مشغول شده و یا آموزشگاه خود را برای تمرین به موزیسینها اجاره دهید!
گام چهارم: پیدا کردن محل مناسب
لوکیشن مناسب عاملی مهم در موفقیت در بیزینس از جمله آموزشگاه موسیقی بوده و از اینرو انتخاب آن در همان مراحل اولیه پروسه سرمایهگذاری باید انجام شود. برخی از مهمترین ملاکهای انتخاب لوکیشن مناسب کارواش در کانادا عبارتند از:
- کاربری و همسایگی: ملک باید تجاری و مناسب کاربری آموزشی – هنری بوده و همسایگان آن مخالفتی با صدای سازها در بیزینس شما نداشته باشند.
- مساحت: بسته به نوع آموزشگاه و تعداد هنرجویان مورد نظر شما، فعالیت تجاری شما میتواند حتی از یک اتاق 20 مترمربعی نیز شروع شود.
- دسترسی: مسیرهایی که تردد پیاده، سواره و حتی دوچرخه به آن خوب بوده و جای پارک مناسبی نیز برای اتومبیلها و یا دوچرخهها وجود داشته باشد برای لوکیشن آموزشگاه موسیقی مناسب است. البته جریان تردد مناسب در آن خیابان به معنای ترافیک زیاد در آن نیست؛ افراد برای انجام فعالیتهای فراغتی تمایلی به ماندن در ترافیکهای طولانی ندارند. دسترسی وسایل نقلیه عمومی به لوکیشن آموزشگاه موسیقی نیز میتواند عاملی در جلب هنرجویان بیشتر شود.
- دیدرس: هرچه یک آموزشگاه بیشتر در دید مردم محله و گذری از آن خیابان قرار گیرد، احتمال جلب مخاطب در آن نیز بیشتر میشود.
- وضعیت مردم آن منطقه: عموماً موسیقی یک فعالیت جانبی و اختیاری بوده و افرادی که به لحاظ معیشتی و مادی آسودگی خاطر بیشتری دارند به یاد گرفتن آن میپردازند. از طرف دیگر در برخی فرهنگها و ملیتها در کانادا، همچون ایرانیها، خانوادهها اصرار بیشتری برای فرستادن کودکان خود به کلاسهای موسیقی دارند. به همین جهت، پیش از راهاندازی و یا خرید یک آموزشگاه موسیقی، ملیت حاکم بر آن محله و حتی وضع اقتصادی آنها را بررسی کرده و با در نظر گرفتن میزان تمایل آنها به فعالیتهای جانبی و فراغتی همچون موسیقی به انتخاب لوکیشن مناسب بپردازید.
گام پنجم: بازطراحی و بازسازی مکان آموزشگاه موسیقی
اگرچه یک آموزشگاه موسیقی تجاری میتواند در یک فضای محدود نیز دایر شود، اما همان فضا نیز باید متناسب با نیازهای اصلی یک آموزشگاه موسیقی بازطراحی و بازسازی شود. هرچه این فضا مساحت بیشتری داشته و دورههای آن متنوعتر باشد، مقتضیات طراحی آن نیز بیشتر و پیچیدهتر میشود. گروه Wenger Corporation که به مشاوره راهاندازی مدارس موسیقی و سالنهای اجرای برنامههای موسیقی در آمریکا و کانادا میپردازد، یک راهنمای کاربردی طراحی مراکز آموزش و اجرا موسیقی تدوین و منتشر نموده است. موارد زیر مهمترین معیارهای طراحی یک آموزشگاه موسیقی در نظر گرفته میشوند:
- فضاها: اصلیترین فضاهای یک آموزشگاه موسیقی کلاس درس، فضای پذیرش و ثبتنام و قسمت مدیریت مجموعه است. چنانچه شما یک آموزش موسیقی تککلاسه داشته باشید، در نظر گرفتن صرفاً همین فضاها و یک سرویس بهداشتی برای آموزشگاه شما کفایت میکند. اما، اگر آموزشگاه موسیقی شما مشتمل بر چند کلاس و برای تعداد زیادی هنرآموز طرحریزی شده باشد، علاوه بر کلاسها و فضاهای اداری فوق، بهتر است سالنی برای اجراهای گروهی، بخشی برای انبار تجهیزات و سازهای مازاد و فضاهای تکمیلی را نیز در آموزشگاه خود در نظر بگیرید.
- طرحبندی و جانمایی فضاها (Layout of Floor Plan): در آموزشگاههای بزرگ، ارتباط بین فضاهای مورد نیاز و قرارگیری آنها در محیط آموزشگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ به عنوان مثال چنانچه در آموزشگاه خود سالن اجرا دارید، حتماً باید در فضای خود رختکن نیز داشته باشید. یا اگر حسابدار کسبوکار شما به صورت مستمر در آموزشگاه مستقر بوده و در قسمت اداری یک اتاق مجزا دارد، این فضا باید از کلاسها دور باشد تا صدای سازها هنگام آموزش تمرکز لازم برای انجام امور مالی را مختل نکند.
در جانمایی فضاها چهار معیاری سازگاری، کاربرد منعطف فضا، جریان رفتوآمد و نیز دسترسی به سایر فضاهای مورد نیاز باید مورد توجه قرار گیرد. تصویر زیر یک طرح جانمایی شماتیک برای فضاهای یک آموزشگاه موسیقی را پیشنهاد میدهد:
- مساحت: یک آموزشگاه تجاری با یک کلاس و تعداد محدود هنرجو میتواند حتی در یک فضای 20 مترمربعی نیز فعالیت داشته باشد. اما چنانچه بخواهید کلاسهای آموزشگاه خود را بیشتر کرده و هنرجویان بیشتری نیز پذیرش نمایید با فضای خود را متناسب با نوع سازهایی که تدریس میکنید و برنامهی آموزشی خود گستردهتر سازید. جدول زیر به طور حدودی مساحت لازم برای فضاهای اصلی یک آموزشگاه موسیقی با تنوع دورهها را نشان میدهد:
مساحت حدودی | فضا |
5 مترمربع | کلاس خصوصی |
بالغ بر 12 مترمربع | کلاس گروهی (5 نفره) |
بالغ بر 40 مترمربع | کلاس گروهی (15 نفره) |
از 10 الی 60 مترمربع (متناسب با تعداد و نوع سازها) | انبار سازها |
50 مترمربع | فضای پذیرش و انتظار |
بالغ بر 8 مترمربع | اتاق مدرسین |
12 مترمربع | مدیریت |
3 مترمربع به ازای هر موزیسین | سالن اجرا_استیج |
1.5 مترمربع به ازای هر نفر | سالن اجرا_فضای تماشاچیان |
جدول 4: فضاهای متداول یک آموزشگاه موسیقی و مساحت حدودی آن
- آکوستیک (Accoustics): فضاهای تدریس ساز و نیز اجرای موسیقی در آموزشگاه باید با تمهیدات طراحی و نیز بهره از متریال و زیرساختهای مناسب، آکوستیک شده تا با بازتاب مناسب صدا، هم صداها با کیفیت بهتری شنیده و هم از پخش زیاد صدا تا سایر فضاها جلوگیری شود. حداقل کار که برای آکوستیک کردن این فضاها در آموزش موسیقی میتوانید انجام دهید، نصب پنلهای آکوستیک روی دیوارها، گوشهها و سقف آن فضاهاست.
- سیستمهای تهویه: سیستمهای تهویه مکانیکی و نیز سرمایشگرمایش عمدتاً صدایی در حین کار کردن تولید میکنند. این صدا اگرچه در حالت عمومی بلند و مزاحم نیست، اما در فضاهایی از یک آموزشگاه موسیقی که کوچکترین دامنهی صدا میتواند بر اجرا اثر داشته باشد، باید سیستمهای مکانیکی بیصدا را به کار ببرید.
- متریال فضا و مبلمان: برخی از متریالها صدا را انعکاس داده و در فضا پراکنده میکنند و برخی دیگر غیرانعکاسی هستند. در فضاهای اجرا موسیقی در یک آموزشگاه بهتر است کف و دیوارها و حتی مبلمان از متریالهای غیرانعکاسی همچون چوب انتخاب شوند.
گام ششم: دریافت مجوزها
برای راهاندازی بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا رعایت برخی الزامات قانونی فردی ضروری است که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بالای 18 سال سن
- حداقل مدرک دیپلم دبیرستان
- مهارت و تجربه موسیقی کافی
- در برخی از استانها مؤسس و مدیر یک آموزشگاه موسیقی ملزم به داشتن لیسانس در این رشته نیز میباشد و در برخی دیگر تجربه حرفهای در این زمینه کفایت میکند.
به جزء این موارد، ورود به این عرصه بدون چالشی خاص و با اخذ دریافت چند مجوز بیزینسی پایه قابل انجام است. البته فعالین حوزه هنر و موسیقی، داشتن تجربه کاریِ تخصصی حداقل سه ساله در این زمینه به عنوان موزیسین حرفهای، مدرس موسیقی و مدیریت آموزشگاه مشابه را از معیارهای واجب پیش از این سرمایهگذاری میدانند..
در کنار الزامات فردی، برخی الزامات تجاری و مجوزهای قانونی زیر باید برای راهاندازی آموزشگاه موسیقی در کانادا درنظر گرفته شود. در سایت Bizpal با انتخاب استان و نوع فعالیت میتوانید به لیست تمام مجوزهای بیزینسی و نحوه درخواست آن دسترسی داشته باشید. مهمترین این مجوزها برای یک آموزشگاه موسیقی در کانادا در حالت کلی عبارتند از:
- ثبت نامِ تجاری: برای تأسیس یک آموزشگاه موسیقی از صفر باید یک نام تجاری که قبلاً ثبت نشده باشد برای بیزینس خود در کانادا در نظر گرفته و در استان محل فعالیت خود آن را ثبت کنید.
بهتر است این نام به گونهای انتخاب سود که در جلب هنرجویان و معرفی آموزشگاه شما اثر داشته باشد؛ مثلاً توصیه میشود از اسامی متداول و راحت برای تلفظ در کشور کانادا استفاده کرده و اسامی شخصی در نام تجاری استفاده نشود چراکه در صورت فروش آن بیزینس عملاً شما و اسمتان در آن نقشی نخواهید داشت. ثبت این نام به صورت فدرال زمانی لازم است که بخواهید آموزشگاه شما در استانهای مختلف کانادا شعبه داشته باشد.
- مجوز کسب یا Business License: این مجوز که در کانادا توسط شهرداری محل فعالیت یک بیزینس صادر میشود، پایهترین مبنای فعالیت آموزشگاه موسیقی به عنوان یک فعالیت تجاری است. برای دریافت آن باید درخواست خود را همراه با اطلاعات کامل محل آموزشگاه، نوع خدمات و دورههای آن و مدارک شناساییتان به شهرداری برده تا. پس از بازرسیهای لازم، این جواز برای آموزشگاهتان صادر شود.
- مجوز شماره تجاری یا Federal Business Number : اخذ شماره تجاری برای فعالیت تجاری و اقتصادی یک بیزینس از جمله آموزشگاه موسیقی تجاری در کانادا الزامی بوده و درخواست آن از طریق مراجع فدرال کانادا و به صورت آنلاین باید انجام شود.
- مجوز نصب تابلو: اگر بخواهید یک تابلو در معرض دید عموم برای آموزشگاه خود در محل آن نصب کنید باید از طریق شهرداری برای دریافت مجوز نصب تابلو اقدام نمایید.
- مجوز پخش موسیقی: با توجه به قوانین کپیرایت که رعایت آن در کانادا الزامی است، برای پخش برخی قطعات موسیقی در آموزشگاه خود، باید مجوز آن را از Entandem دریافت کنید.
- مالیات: متناسب با شرایط بیزینس خود باید در سازمانهای مالیات کانادا پرونده تشکیل داده و هر سال در موعد مقرر اظهارنامه مالیاتی خود را تحویل دهید. ثبتنام برای انواع مالیاتهای کانادا اعم از GST & HST Tax ملزم به پیروی از مقررات آن برای هر بیزینس در این کشور است.
گام هفتم: بیمه
بیمه یک آموزشگاه موسیقی باید پوشش مناسبی برای خسارات احتمالی به ملک و تجهیزات آموزشی فراهم کند. بیمه مسئولیت در این بیزینس میتواند بخشی از تعهد شما در برابر حفظ سلامت هنرآموزان طی ساعات حضور در مؤسسه را نیز پوشش دهد. علاوه بر آن، صاحب و مدیر هر آموزشگاهی موظف به بیمه کارمندان خود میباشد. البته اغلب، مدرسین موسیقی در آموزشگاه کانادا خوداشتغال (غیر کارمند) محسوب شده و فعالیت آنها در آموزشگاهها به صورت قرارداد دورهای است؛ در این شرایط، شما الزامی بر بیمه کردن آن فرد نخواهید داشت.
گام هشتم: خرید مبلمان، سازها و تجهیزات
یک آموزشگاه موسیقی برای جلب هنرجویان، بهتر است مبلمان آراسته و دکوراسیونی مناسب داشته باشد. برای همین پس از طی مراحل اولیه، با بررسی نمونههای مشابه و متناسب با طراحی فضای خود، آموزشگاه خود را مبلمان نمایید.
پس از آن، باید بسته به دورههای آموزشی خود سازهای لازم را به صورت نو یا دستدوم خریداری نمایید. انواع و تعداد هر یک از سازها صرفاً بنا بر برنامه آموزشی شما و تصمیم شخصیتان تعیین میشود. . تجهیزات یک آموزشگاه موسیقی نیز میتواند شامل استندهای موسیقی، کتابها، قفسهها، تجهیزات صدابرداری و پخش موسیقی در صورت تمایل باشد. بسته به شرایط آموزشگاه خود، فضای بیزینستان را تجهیز کنید.
گام نهم: استخدام پرسنل و مدرسین موسیقی
یک آموزشگاه موسیقی علاوه بر مدیریت آن، میتواند کارمندان ثابتی همچون منشی و مسئول ثبتنام، حسابدار و حتی یک نیروی خدماتی داشته باشد. در کنار این گروه از کارمندان، مدرسین موسیقی پرسنل اصلی یک آموزشگاه محسوب شده که فعالیت آنها در هر آموزشگاه اغلب به صورت قراردادی و دورهای است. یعنی یک مدرس میتواند چند ساعت/ روز در هفته در آموزشگاه شما اشتغال داشته و چند روز دیگر در سایر آموزشگاهها.
فعالیت مدرسین موسیقی در کانادا، در اغلب استانها ملزم به داشتن مدرک رسمی خاصی نیست؛ فقط فرد باید دانش و مهارت کافی در ساز مورد نظر و نیز آموزش آن داشته باشد؛ اما در استانهای زیر یک مدرس موسیقی باید مدرک صلاحیت مهارتی داشته باشد:
- مانیتوبا: Registered Music Teacher/ Manitoba Registered Music Teacher’ Association
- نوا اسکوشیا: Registered Music Teacher/ Nova Scotia Registered Music Teacher’s Association
علاوه بر مهارت در حوزه موسیقی، با توجه به اهمیت ارتباط مدرسین با هنرآموزان توصیه میشود هنگام قرارداد با هر مدرس، گواهی عدم سوءپیشینه او را نیز درخواست و بررسی نمایید.
گام دهم: بازاریابی
تعداد هنرجویان و موفقیت یک آموزشگاه موسیقی در کانادا تا حد زیادی بستگی به تبلیغات آن دارد. یک مراسم افتتاحیه محلی مناسب یک روش تبلیغات مناسب در شروع چنین کسبوکاری است. علاوهبر آن، برای این بیزینس میتوان از تبلیغات اینترنتی در صفحات مجازی، تبلیغات محلی، چاپ بروشور و غیره نیز بهرهمند شد. داشتن وبسایت مناسب و فعالیت در شبکههای اجتماعی پرطرفدار در کانادا مثل فیسبوک و اینستاگرام از رویکردهای بازاریابی مؤثر برای یک آموزشگاه موسیقی است. ضمن آنکه ارائه تخفیفهای مناسبتی جهت ثبتنام و یا پیشنهادات ویژه به هنرجویان ثابت در پرداخت شهریه میتواند سبب جذب مراجعهکنندگان بیشتری به آموزشگاه شما شود.
در تبلیغات آموزشگاه خود فعالیتهای جانبی را نیز در نظر داشته باشید. به عنوان مثال، برای هنرجویان خود کنسرت برگزار کرده و بدین ترتیب هم آنها را در ادامه مسیر ترغیب و هم بیزینس خود تبلیغ و به مردم معرفی نمایید.
هزینههای آموزشگاه موسیقی در کانادا
هزینههای یک آموزشگاه متناسب با نوع و وسعت آن متفاوت بوده و موارد مختلفی را شامل میشود. برخی از مهمترین این هزینهها در یک آموزشگاه موسیقی در کانادا به قرار زیر است:
- خرید یا اجاره ملک: خرید یک ملک متناسب با فعالیت آموزشگاه موسیقی در کانادا نیاز به مبلغ حدود میلیون دلاری داشته و برای بسیاری از مهاجران که در بدو ورود به کانادا امکان دریافت وام را نیز ندارند، چندان مناسب نیست. از این برای اکثر سرمایهگذاران خارجی در کانادا، اجاره ملک گزینه معقولتری در ابتدای بیزینسیشان است. اجاره یک ملک متناسب با وسعت و لوکیشن آن کاملاً متغیر بوده ولی میتوان کف 2000 دلار کانادا در ماه را برای آن در نظر گرفت.
- مجوزها: برای دریافت مجوزهای راهاندازی آموزشگاه موسیقی در کانادا بالغ بر 3.000 الی 4.000 دلار کانادا حدوداً باید هزینه کنید. برخی از این مجوزها همچون جواز کسب اغلب باید سالیانه نیز تمدید شود.
- مبلمان و دکوراسیون: بسته به وسعت فضا و نیز انتخاب و سلیقه صاحب یک آموزشگاه این هزینه متغیر و معمولاً بالغ بر 7.500 دلار کانادا باید در نظر گرفته شود.
- تجهیزات و سازها: مواردی این چنینی میتواند به صورت نو و یا دستدوم خریداری شود. بسته به نوع آموزش و سازهای مورد نظرتان، برای هر ساز بالغ بر 300 دلار کانادا (معمولاً 300 الی 2500 دلار کانادا) در نظر داشته باشید. تجهیزات یک بسته به نوع و تعداد بالغ بر 1.500 دلار کانادا در حالت میانگین هزینه خواهد داشت.
- سیستم امنیتی: بیزینسهایی همچون آموزشگاه موسیقی که در آن رفتوآمد افراد زیاد باشد، نیازمند یک سیستم امنیتی مناسب است. این گزینه متناسب با نوع سیستم و نیز وسعت فضای آموزشگاه بین 2.000 الی 10.000 دلار کانادا نیاز دارد.
- قبوض خدماتی: قبوض خدماتی در یک آموزشگاه موسیقی عمدتاً شامل آب و برق گشته و برای چنین بیزینس میتواند حدود 2.700 دلار کانادا به بالا هزینه داشته باشد.
- بیمه: یک پوشش بیمه مناسب برای آموزشگاه موسیقی نیازمند ماهیانه حدود 500 دلار کانادا است.
- مالیات: مالیات در کانادا متناسب با میزان درآمد و سود و به صورت درصدی از آن محاسبه شده و مبلغ واحد و یکسانی ندارد.
- پرسنل: حقوق و دستمزد مدرسین یک آموزشگاه موسیقی معمولاً ساعتی 18 دلار کانادا در نظر گرفته میشود. متناسب با تخصص فرد این حقوق میتواند تا ساعتی 40 دلار کانادا نیز افزایش داشته باشد. مجموع پرداختی یک آموزشگاه موسیقی متناسب با تعداد مدرسین و ساعت کاری آنها است.
- وبسایت: برای بیزینسی مثل آموزشگاه موسیقی داشتن یک وبسایت خوب در جذب مراجعان و توسعه فعالیت بیزینس نقش مهمی دارد؛ طراحی و ثبت یک وبسایت در کانادا میتواند حدود 300 الی 700 دلار کانادا هزینه داشته باشد.
- اینترنت و سیستم کامپیوتر: امروزه استفاده از سیستم کامپیوتری و اینترنت تمام بیزینسها بهویژه کارهایی که ارتباط مستقیم با مردم دارد گزینهای ضروری است. در یک آموزشگاه موسیقی باید در هر سال متناسب با نوع سیستم و غیره حدود 700 الی 2000 دلار کانادا پرداخت نمایید.
- تبلیغات و بازاریابی: این تبلیغات میتواند ماهیانه بالغ بر 1.500 دلار کانادا هزینه داشته باشد.
- افتتاحیه: اگرچه داشتن یک مراسم افتتاحیه از امور واجب در این بیزینس نیست، اما برگزاری یک مراسم متناسب با نوع فعلیت آموزشگاهتان میتواند نقش مؤثری در جلب هنرجویان در ابتدای فعالیت شما داشته باشد. یک مراسم افتتاحیه برای آموزشگاه موسیقی در کانادا حدود 2.000 دلار کانادا نیاز دارد.
بازار کار و درآمد آموزشگاه موسیقی در کانادا
بانک مشاغل کانادا گزارش میدهد که طی سالهای 2022 الی 2031، برای هنرمندان از جمله موزیسینها و مدرسین این حوزه در حدود 44.500 موقعیت شغلی جدید ایجاد شده که تنها حدود 37.100 نفر برای تصدی آن وجود خواهند داشت. برای همین میتوان اینطور گفت که تقاضا برای این حوزه رو به افزایش بوده و در آینده میتوان شاهد پیشرفت و رشد بیشتر بازار کار آموزشگاه موسیقی در جامعه کانادایی همچون توسعه بازار کار موسیقی در این کشور بود.
در صورتیکه بتوانید تعداد مناسبی هنرجو جلب و آنها را برای ارائه دورههای آموزشی خود به صورت مستمر حفظ نمایید، میتوانید انتظار درآمد و سود قابل توجهی نیز از یک آموزشگاه موسیقی داشته باشید. معمولاً کلاسهای یک آموزشگاه موسیقی به صورت خصوصی و یا گروهی برگزار شده و هنرجویان به صورت ساعتی بابت هر کلاس شهریه خود را پرداخت مینمایند. بر این اساس متناسب با ساعات آموزش مورد نظر خود، ساختار کلاس و تعداد هنرجویان میتوانید درآمد خود را تخمین بزنید. به طور کلی درآمد خالص یک آموزشگاه موسیقی در کانادا را میتوان بالغ بر 60.000 دلار کانادا در سال پیشبینی کرد.
بهترین استانها برای بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا
استان انتاریو خانه موسیقی در کانادا و شهر تورنتو پایتخت صنعت موسیقی در این کشور معرفی میشود [منبع]. البته هنر در کانادا از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار است و موسیقی نیز در این میان طرفداران ویژهای دارد، اما برای در نظر گرفتن بهترین استانها برای بیزینس آموزشگاه موسیقی باید به تمایل و نیز امکان حضور مردم آن استان در کلاسهای موسیقی به عنوان یک فعالیت جانبی و اختیاری توجه داشت. بر این اساس میتوان گفت جمعیت یک شهر، وضعیت رفاه و معیشت مردم آن، تنوع ملیتی ساکن در آن و نیز جایگاه آموزش موسیقی برای آن افراد معیارهای انتخاب بهترین شهرها برای این بیزینس هستند. با توجه به این معیارها، شهرهای زیر را میتوان مناسبترین مکانها برای بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا (بدون ترتیب و اولویت) در نظر گرفت:
- شهر تورنتو در استان انتاریو
- شهر مونترال در استان کبک
- شهر ونکوور در استان بریتیش کلمبیا
- شهر هالیفاکس در استان نوا اسکوشیا
- شهر سنت جانز در استان نیوفاندلند و لابرادور
- شهر اتاوا در استان انتاریو
- شهر کلگری در استان آلبرتا
مزایا و معایب بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا
آموزشگاه موسیقی به عنوان یک بیزینس در کشور کانادا مزایا و معایب خود را داشته که یک سرمایهگذار در این حوزه، با اطلاع از آنها میتواند تصمیم بهتری در مسیر مهاجرت خود داشته باشد.
مزایا | معایب |
|
|
چند توصیه برای اداره آموزشگاه موسیقی در کانادا
توجه به موارد زیر در اداره یک آموزشگاه موسیقی در کانادا میتواند رسیدن به موفقیت و سود را در بیزینس شما تسهیل نماید:
- فقط اگر روحیه سازگار با موسیقی و مهارت در آموزش آن دارید وارد این عرصه شوید.
- دانش و اطلاعات خود را درباره انواع آلات موسیقی و تجهیزات مرتبط با آن توسعه بخشیده و بهروز نگه دارید.
- داشتن وبسایت مناسب و فعالیت در شبکههای اجتماعی را فراموش نکنید.
- به هنرجویان وفادار خود پیشنهادات ویژه در پرداخت شهریه ارائه کنید.
- کلاسهای آموزشی آنلاین و حضوری را ترکیب کنید.
- سعی کنید به تمام ملیتها و جوامع خدمات آموزش موسیقی ارائه دهید.
- استفاده از زبانها انگلیسی و فرانسه را در ارائه دورهها خود ملاک قرار داده ولی میتوانید دورههایی نیز به سایر زبانها داشته باشید.
- آموزش سازهای پیانو، گیتار و ویولن را به عنوان سازهای بینالمللی مهم در برنامه آموزشگاه خود بگنجانید.
- فعالیتهای جانبی مثل برگزاری کنسرت برای هنرجویان خود را جدی بگیرید.
- برای کسب درآمد بیشتر میتوانید در ساعاتی از روز در ازای دریافت مبلغی به موزیسینهایی که ساز مناسب ندارند اجازه دهید در آموزشگاه شما تمرین کنند.
- با دریافت مجوزهای لازم میتوانید خدمات فروش ساز و نیز تعمیر ابزارآلات موسیقی را به آموزشگاه خود اضافه کرده و درآمد خود را افزایش دهید.
سوالات متداول
کد شغلی (NOC) فعالین بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا چیست؟
چالشهای مهم بیزینس آموزشگاه موسیقی در کانادا چیست؟
پیدا کردن لوکیشن مناسب اولین چالش مهم و پیک ساعات کاری در نیمه دوم روز و آخر هفتهها چالش بعدی مهمی است که مدیر و سرمایهگذار یک آموزشگاه موسیقی در کانادا با آن مواجه است.
تفاوت ایران و کانادا در بیزینس آموزشگاه موسیقی چیست؟
معمولاً تمایل خانوادهها در ایران برای آموزش موسیقی به کودکانشان در قالب آموزشگاهی بیشتر از کشوری همچون کانادا است؛ چراکه در کانادا یک واحد موسیقی در سطح اولیه در مدارس به کودکان ارائه میشود. علاوه بر آن، کانادا یک کشور چندملیتی بوده و برای آموزش موسیقی و ساز در آن باید اجتماع هدف خود را مد نظر قرار دهید.
پرطرفدارترین سازها در کانادا کدامند؟
تجربه نشان داده است پیانو و گیتار به ترتیب پرطرفدارترین سازها در کشور کانادا برای آموزش هستند. ویولن، فلوت و درامز نیز مورد استقبال بسیاری از افراد در این کشور هستند.
کشور کانادا به چه نوع موسیقی شهرت دارد ؟
با توجه به وسعت کانادا و ملیتهای متعدد و مختلف ساکن در آن، چنین سوألی پاسخ قطعی نداشته ولی میتوان سبک راک را از موسیقیهای پرطرفدار در میان کاناداییها دانست. البته سایر سبکها همچون پاپراک، جاز، فولکر، کانتری و الکترونیک نیز از دیگر سبکهای پرطرفدار در این کشور محسوب میشوند.
فستیوالهای موسیقی معروف در کانادا کدامند؟
برخی از مهمترین فستیوالهای موسیقی در کانادا عبارتند از: Beaches International Jazz Festival (ماه جولای در تورنتو)، Edmonton Folk Music Festival (ماه آگوست در ادمونتون)، Escapade Music Festival (ماه جون در اتاوا) و Pop Montreal (سپتامبر و اکتبر در مونترال).
خرید مجوز آموزشگاه موسیقی در کانادا قانونی است؟
خیر، خرید مجوز هیچ بیزینسی از جمله آموزشگاه موسیقی در کانادا رسمی نیست و پیگرد قانونی دارد.
چه عواملی ممکن است سبب لغو مجوز یک آموزشگاه موسیقی در کانادا شود؟
تخلف مالی از جمله پولشویی و عدم انجام امور مالیاتی، عدم رعایت مسائل فرهنگی کشور چندملیتی کانادا، واگذاری مجوز کسب به فردی جز فرد متقاضی اولیه و مواردی از این قبیل.