ویزا موندیال - visa mondial

چگونه بعد از فارغ‌التحصیلی در خارج کار پیدا کنیم؟

کار بعد از فارغ التحصیلی

پس از سال ها درس خواندن و زحمت کشیدن و دوری از خانواده وقت آن است که ثمره ی کوشش های خود را برداشت کنید. دوست دارید بهترین شغل را از آن خود کنید که نه تنها مطابق با اهداف شغلی تان باشد بلکه دانش و مهارتی که آموخته اید را هم به کار گیرد. پیدا نکردن کار بعد از فارغ التحصیلی دلایل گوناگون دارد. البته همه می دانیم که پس از فارغ التحصیلی، رقابت در بازار کار بسیار بالا است و گاهی اوقات فرصت های شغلی برای دانشجویانی که تازه درسشان تمام شده است اندک است. بالاخره باید از جایی شروع کرد و مهم این است که شانس استخدام خود را بالا ببرید. ما در نظر گرفته ایم در این مقاله به طور هر چند مختصر و مفید، به شما در پیدا کردن کار بعد از فارغ التحصیلی کمک کنیم. انتشار داریم که بعد از مطالعه ی این مطلب ی کقدم به شغل رویایی خود نزدیک شوید.

شبکه ی حرفه ای نیرومندی بسازید

شما به عنوان کسی که تازه درسش تمام شده است، باید از هر فرصتی برای برقراری ارتباط با افراد دیگر در رشته تان استفاده کنید. برخی شرکت ها، افرادی را که به آگهیهای شغلی آنها پاسخ می دهند را افرادی تنها و بدون آشنا در نظر می گیرند. دوست دارند که بهترین گزینه ی مناسب را انتخاب کنند. بنابراین آدم های دور و برتان را بیشتر کنید ، در رویدادهای مربوطبه رشته ی خود شرکت کنید و در جلساتی که با افراد همفکر و همرشته تان برگذار می شود ثبت نام کنید.

توصیه می شود که شبکه ای از مشاوران بسازید. اینکار را می توانید با برقراری ارتباط با افرادی که دو تا سه سال سابقه کار دارند انجام دهید. می توانید از وبسایت هایی نظیر LinkedIn کمک بگیرید تا به دنبال ارتباطات بیسشتر بر اساس شرکت یا صنعت به خصوصی باشید. می توانید با این افراد تماس گرفته و قرار ملاقات به صرف قهوه بگذارید و یا می توانید به آنها پیشنهاد یک موقعیت شغلی داوطلبانه و یا کازآموزی با امکان ارتقا بدهید.

خجالت را کنار بگذارید  

گاهی اوقات، هر چه پر سر و صداتر باشیدف جلب توجه بیشتری هم می کنید. اگر کمرو و خجالتی هستید، سعی کنید زودتر اجتماعی شوید. در طی تحصیل، با همکلاسی هایتان حرف بزنید و در کلاس ها کنفرانس بدهید. اگر خیلی برای کنفرانس دادن کمرو هستید بهتر است وارد یک گروه گفت و شنود شوید و راجع به علایق خود حرف بزنید. این مهارت های ارتبالطی می توانند اعتماد به نفس شما را بالا ببرند و شغلی را به لایقش هستید را نصیبتان کنند.

با هم دانشگاهی تان گرم بگیرید  

به سال های تحصیلتان نگاه کنید و ببینید آیا با اعضای هیئت علمی، اساتید و همکاران قبلی که اهداف شغلی مشابه شما را داشتند ارتباطی داشته اید نه؟ خوب است از شبکه های اجتماعی یا ایمیل کمک بگیرید. از آنها فقط درخواست نامه ی ارجاع برای رزومه نکنید. بلکه ارتباط حرفه ای با آنها برقرار کنید و خدا را چه دیدید، شاید در متن ایمیل به شما پیشنهاد ار هم دادند! یادتان باشد که اساتید معمولا در زمینه ی مطالعه ی خودشان شبکه ی خاص خودشان را دارند و می توانند رابط خوبی باشد. بنابراین تعلل نکنید و کلاس که تمام شد نزد اساتید بروید و راجع به درخواست شغل در رشته تان سوال بپرسید.

دستی به سر و روی رزومه تان بکشید  

رزومه ی خود را طوری بنویسید که راحت و سریع خوانده شود. متخصصین این وادی توصیه می کنند که رزومه باید یک صفحه و همراه با cover letter باشد. یادتان نرود که صدها یا هزاران نفر دیگر هم مثل شما رزومه می فرستند و بالاخره اگر قرار است استخدام شوید رزومه ی شما باید با بقیه فرق داشته باشد. پس حتما مفید و مختصر رزومه بنویسید تا در عرض چند دقیقه خوانده شود. از cover letter هم استفاده کنید تا کارفرما را نه تنها از آنچه که شما را از بقیه متمایز می کند مطلع سازید بلکه به او بگویید که چه ویژگی هایی دارید که برای شغل مورد نظر مفید و سودمند است. برای هر شغلی که درخواست می دهید، یک cover letter جداگانه ارسال کنید چون مکن است یک چیز برای یک کارفرما مهم باشد و برای دیگر بی اهمیت. آگاهی شغلی را هم به دقت بخوانید و سعی کنید در مورد شرکت یا سازمان تحقیق کنید.

قبل از مصاحبه دست به تحقیق بزنید  

فرض می کنیم شانس با شما یار بود و به مصاحبه در سازمان رویایی تان دعوت شدید. باید تحقیق کنید تا شغل را به دست بیاورید. صرف اینکه به سناریوهای رایج مصاحبه های شغلی نگاه کنید کافی نیست. سعی کنید جایگاه شغلی خود را درک کنید و انتظار سوالاتی را که ممکن است در آن مورد از شما بشود را داشته باشید. وبسایت شرکت یا سازمان را با دقت مطالعه کنید و از فرهنگ آن مطلع شوید. این به شما کمک می کند تا آماده باشید که جواب سوالاتشان را بدهید و بخش هایی از شخصیت خود را به آنها نشان دهید که برای شغل مورد نظر مهم هستند. آیا زبان دوم بلد هستید؟ آیا زیاد سفر می کنید؟ تجارب و شخصیتتان می تواند به مصاحبه کننده کمک کند تا شخصیت شما را بشناسد. تحقیق کردن یعنی اینکه آماده ی سوالات مصاحبه کننده ها باشید. مصاحبه کننده نباید متکلم وحده باشد. شما هم باید حرف بزنید! آخرین توصیه ی ما این است که انعطاف پذیر باشید. اگر در مصاحبه رد شدید به دل نگیرید چرا که هر رد شدن شما را یک گام به شغل رویایی تان نزدیک تر می کند.

برای مهاجرت نیاز به کمک دارید؟

شرکت مهاجرتی ویزا موندیال یک شرکت حقوقی پیشرو در زمینه مهاجرت به کانادا، آلمان و آمریکاست که ۱۲ سال سابقه فعالیت دارد. ویزا موندیال با پشتوانه تیمی بیش از ۲۰۰ نیروی متعهد به شما برای مهاجرت آسان به کانادا کمک می‌کند. از زمان تاسیس ویزا موندیال تا کنون بیش از ۱۰‌هزار پرونده مهاجرتی با موفقیت به اتمام رسیده‌اند. این موضوع ویزا موندیال را به یکی از قابل‌‌اعتماد‌ترین موسسات مهاجرتی کشور تبدیل کرده است.

تیم ویزا موندیال
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها