ویزا موندیال - visa mondial
Search
Close this search box.
مرتضی هماپور

ویزای توریستی کانادا | بایدها و نبایدها

در این پادکست در رابطه با ویزای توریستی و کیفیت آن می‌پردازیم و بایدها و نبایدهای درخواست این نوع ویزا را بررسی می‌کنیم.

درود به همه همراهان عزیز در برنامه پادکست موندیال، من مرتضی هماپور هستم مشاور رسمی مهاجرت کانادا و این پادکست رو از شهر زیبای ونکوور برای شما عزیزان ضبط می‌کنم.

خب دلیل نامگذاری این برنامه و این پادکست به شکلی که در محتوا و عنوان پادکست می‌بینید اینه که خیلی وقتا برای خیلی از افراد اقدام کردن برای ویزای توریستی کانادا واقعا از درخواست نکردنش خیلی بهتره و گاهی هم حتی کیفیت گرفتن ویزای توریستی خیلی اهمیت داره حتما می‌پرسین چرا و کلی سوال در ذهنتون شکل می‌گیره توی این پادکست همراه من باشید قراره که در مورد این موضوعات با شما صحبت کنم.

خب خود موضوع گرفتن ویزای توریستی کانادا برای بیشتر افراد انقدر جذابیت داره که باعث بشه به خیلی از جزئیاتی که باید پرداخته بشه توجه نشه بعضی وقت‌ها هم فرد ویزای توریستی رو میگیره ولی کیفیت گرفتن ویزای توریستی هم مهمه. حتما می‌پرسین چرا و چجوری؟ توی این پادکست همراه من باشین قراره به این موضوعات بیشتر بپردازیم.

اهداف کلی افراد برای گرفتن ویزای توریستی

خوشبختانه در یکی دوسال اخیر تعداد ویزاهای توریستی که توی اداره مهاجرت کانادا صادر شده رشد خیلی صعودی داشته و خیلی از هموطنان ماهم در کشور ایران هم حتما دور و بر خودتون دیدین که خیلی از افراد موفق شدن ویزای توریستی کانادا رو دریافت کنن.

خب معمولا برای افراد مختلف هدفشون برای گرفتن ویزای توریستی فرق میکنه ولی چند تا هدف کلی میشه تعریف کرد که بخاطر اونها افراد درخواست ویزای توریستی میکنن، بعضیا میخوان دوستان یا اقوام خودشون رو در کشور کانادا بازدید کنن ازشون و ببیننشون ، بعضی از افراد می‌خوان موقعیت های تجاری و موقعیت های سرمایه گذاری در کشور کانادا رو بررسی کنن و گروه سوم قصد دارن که اقامت دائم کانادا رو بگیرن یعنی اونموقع که درخواست ویزای توریستی میکنن تو فکرشون گرفتن اقامت دائم هست حالا یا از روش های تحصیلی یا از روش های کاری به هرحال ته موضوع دارن به گرفتن اقامت دائم فکر می‌کنن.

دو گروه اول رو که برای بازدید از اقوام و دوستان خودشون یا برای بررسی موقعیت های تجاری و سرمایه گذاری میان ما تو این پادکست بهشون نمیپردازیم چون بهرحال هدفشون مشخصه. یا هدف بازدید دارن میخوان بیان به کشور کانادا و بعد هم بعد از یک زمان کوتاهی هم برگردند و به کشور خودشون برن یا به جای دیگه برن، بهرحال می‌خوان کانادا رو ترک کنند.

منتهی در مورد گروه سوم که قصد گرفتن ویزاهای بلند مدت با هدف ویزای اقامت دائم کانادا رو دارن توی این پادکست موضوع صحبت ما هستن.

و ما میخوایم تو بخش بعدی پادکست در مورد این افراد مبسوط تر صحبت کنیم پس همراه من باشین تو بخش بعدی پادکست.

تجربه های وکیل مهاجرتی برای گرفتن ویزای توریستی

تو این بخش پادکست من میخوام تجربه ی خودم رو با یکی از مراجعین که توی دفتر ونکوور باهاش صحبت میکردم با شما به اشتراک بذارم. خب فردی که تو جلسه همراه من بود آقایی ۳۵ ساله لیسانس کامپیوتر دارن و در زمینه های گرافیکی و طراحی و مدل سازی ایشون سابقه ی خود اشتغالی خیلی طولانی در کشور ایران داشتن و هدف از جلسه ای که ما باهم داشتیم این بود که شرایط ایشون رو برای گرفتن ویزای خود اشتغالی بررسی بکنیم. ایشون پادکست خوداشتغالی من رو گوش داده بودن و خیلی علاقمند بودن که شرایط خودشونو بدونن آیا میتونن از طریق خوداشتغالی اقامت دائم کشور کانادا رو بگیرن یا نه. خب بعد از این جلسه حالا تا وسطای جلسه که ما پیش رفتیم شرایط ایشون رو من کاملا بررسی کردم برای ویزای خود اشتغالی و بنظر میومد که همه چی اوکی هستش و خیلی هم خوب بود و همه ی اون شرایط اولیه برای گرفتن ویزا ی خوداشتغالی رو داشتن چون بهرحال ایشون در کشور خودشون خوداشتغال بودن  تو کانادا هم میخواستن خوداشتغال باشن. کد رشتشونو چک کردیم و همه چی خوب و مثبت توی جلسه داشت پیش میرفت تا این که که به آخرای جلسه که رسیدیم من با توجه به اینکه پرونده ی ایشون قبلا از طریق شرکت ما جمع نشده بود ازشون پرسیدم که مدارک قبلی که به اداره مهاجرت کانادا ارائه کردن برای گرفتن ویزای توریستی رو به من ارائه بکنن یا این که حداقل توضیح بدن چه مدارک شغلی رو به کانادا اعلام کردن. با توجه به این که ایشون حالا تو یه شرکتی هم استخدام بودن و همزمان کار خود اشتغالی خودشون رو داشتن من ذهنم مشغول شد و ازشون این رو خواستم. خب ایشون تو جواب من گفتن که ایشون برای زمانی که میخواستن درخواست ویزا بدن اون آژانسی که براشون اینکارو انجام داده بهشون گفته که از یک شرکتی نامه ی سابقه کار فول تایم بگیرن و بگن که فول تایم در اون شرکت مشغول کار کردن هستن و بعد از حالا اومدن به کشور کانادا هم قصد دارن برگردن به همون شرکت و بصورت فول تایم تو اونجا کار بکنن. خب اینو که ایشون به من گفتن من جلسه رو استاپ کردم و بهشون گفتم که متاسفانه نکته ی خیلی خوبی رو اشاره نکردین و همین موضوع باعث شد که شانس شما برای اخذ ویزای خوداشتغالی تقریبا بطور کامل از بین بره و ایشون واقعا تو این جلسه خیلی ناراحت شد از این موضوع چون تمام شرایط گرفتن ویزای خود اشتغالی رو داشتن و واقعا هم بعنوان خوداشتغال فعالیت کرده بودن. این اولین تجربه ای بود که من میخواستم با شما به اشتراک بذارم برای متقاضی که قصد داشت ویزای خوداشتغالی بگیره.

و تجربه ی دومی که باز در هفته های پیش من داشتم یکی دیگه از جلسات من بود با یک خانمی که ۳۲ سالشون هست و در دفتر ونکوور به من مراجعه کردن و ایشون گفتن که خب ویزای توریستی دارن، ونکوورم دیدن خیلی خوششون اومده و دوست دارن که اینجا بمونن. من هم گفتم خب خیلی هم عالی و خیلی خوب و الان مشکل چی هست؟ اگه مشکلی هست مطرح بکنید. ایشون گفتن که مشکل مالی دارن و نیاز دارن که خب اینجا کار بکنن و بتونن درآمدی کسب کنن. اتفاقا یه کاریم تونسته بودن پیدا بکنن حالا یه کار خیلی جنرال و معمولی ولی خب پرسیدن که ببینن آیا امکان کار کردن رو دارن که بهشون گفتم خیر با ویزای توریستی امکان کار کردن و تحصیل کردن وجود نداره مگر این که شما درخواست تغییر این ویزا به نوع دیگه ای از مجوز رو بدین. خب ایشون خیلی ناراحت شدن و بهرحال با توجه به شرایط مالی که در اون بودن براشون خیلی سخت بود که بدون کار کردن بتونن هزینه هاشونو تامین کنن. گفتن خب حالا راهکار چی هستش و در مورد راهکار از من سوال کردن. بهشون گفتم بهترین راهکار با توجه به شرایط شما که حالا لیسانس دارین و سطح زبانتونم خوبه نسبتا اینه که درخواست ویزای دانشجویی بدین. ایشون پرسیدن که چقدر طول میکشه این پروسه تا اینکه ویزای دانشجویی رو بگیرن و من بهشون گفتم که بین 4 تا6 ماه معمولا تا حالا پذیرش رو بخواین بگیرین و بعد بخواین درخواست استادی پرمیت بکنین بین 4 تا 6 ماه باید روش فکر بکنن و باز دوباره سوال کردن بین 4تا6 ماه آیا امکان کار کردن وجود داره که بهشون گفتم متاسفانه خیر و تا زمانی که شما استادی پرمیت رو نگرفتین امکان کار کردن رو نخواهین داشت. خب با توجه به شرایط مالی ایشون یکمی نگران شدن ایشون و توی اون جلسه به من گفتن که ای کاش که قبل ازینکه اصلا ویزای توریستی رو درخواست بکنن بیشتر تمرکز میکردن روی این موضوع و وقتی که توی ایران بودن و کار خودشونو داشتن میتونستن زبان خودشونو تکمیل بکنن و همینطور درخواست ویزای دانشجویی رو بصورت مستقیم بدن بدون اینکه ویزای توریستی رو بگیرن و وقتی که به کانادا میان از همون ابتدا اجازه ی کار کردن داشته باشن و بتونن بهرحال درآمدی کسب و بکنن و همینطور یه پلی بسازن با تحصیلشون برای گرفتن اقامت دائم خودشون در ادامه.  و حالا تو این شرایطی که الان بودن یجورایی وسط کار گیر کرده بودن چون اگه میخواستن پیش برن اجازه کار کردن ندارن ایشون و طبیعتا بحث هزینه ها بهشون فشار میاورد و اگه میخواستن برگردن برن به کشور ایران خب کار خودشونو ترک کرده بودن و از طرفی هم این بهرحال رفت و آمد ها هم با توجه به مسافت طولانی هزینه های مضاعف خیلی زیاد تری براشون میتراشه و این براشون کمی دشوار بود و اینم حالا تجربه ای بود که من دوست داشتم با شما به اشتراک بزارم چون خیلی از افراد میبینم که توی دقیقا موقعیت ایشون هستن و شرایط ایشون هستن که این دوتا کیس رو من با شما به اشتراک گذاشتم. حالا تو بخش بعدی این پادکست پیشنهادهایی که دارم رو با شما به اشتراک خواهم گذاشت همراه من باشید.

نکات قابل توجه درمورد ویزای توریستی

قبل از این که به بخش آخر این پادکست برسیم من 3 نکته رو دوست دارم که با شما عزیزان به اشتراک بزارم.

موضوع اول اینه که تمام مواردی که ما تو این برنامه در موردش صحبت کردیم مربوط به شرایطی میشد که فرد موفق به گرفتن ویزای توریستی شده بود یعنی با وجود این که ویزای توریستی رو تونستن بگیرن باز مشکلاتی در ادامه براشون بوجود اومده بود. چون اول فکر شده و برنامه ریزی شده عمل نکرده بودن. در بعضی از موارد یا در خیلی از موارد فرد متقاضی موفق به گرفتن ویزای توریستی نمیشه. فرض بکنین فردی میخواد در کشور کانادا در نهایت تحصیل کنه ، اقدام به گرفتن ویزای توریستی میکنه و ویزای توریستیش ریجکت میشه. متاسفانه و بعد ازینکه ریجکت میشه اگه دفعات بعدی ایشون بخواد درخواست ویزای دانشجویی یا ویزای تحصیلی بده، کار پیچیده تر میشه چون ایشون انگیزه ی خودش رو در بار اول برای ورود به کشور کانادا چیز دیگه ای اعلام کرده و حالا داره مسیر تحصیلی رو پیگیری میکنه که کاملا یه مسیر متفاوته و این کارو در خیلی از موارد حتی پیچیده تر و دشوار تر میکنه.

موضوع دومی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که ممکنه خیلی از شما شنوندگان عزیز که این برنامه رو دارین گوش میکنین با خودتون بگین خب حالا فردی بخواد بیاد کشور کانادا رو ببینه و بعد از دیدن کشور کانادا تصمیم گیری بکنه آیا دوست داره تو این کشور زندگی بکنه بصورت بلند مدت یا خیر، بله من با شما موافقم و این کاملا قابل درکه که خیلیا دوست دارن ببینن و بعد انتخاب کنن. ولی تو خیلی از همین افرادی که این شکلی فکر میکنن با ریسرچ کردن با صحبت کردن با افراد نزدیکشون میتونن واقعا به اون نتیجه برسن که آیا کشور کانادا کشور مناسبی برای زندگی برای ایشون هست یا نه. یعنی بیشتر این افراد اگه ازشون سوال بکنید قبل ازینکه درخواست ویزای توریستی میکنن واسه کشور کانادا اگر ازشون سوال میکردین که شما فکر میکنید که بلند مدت میخواین در کانادا زندگی بکنین یا خیر، پاسخشون یک پاسخ مثبت خیلی قطعی بوده. یعنی دلیلشون این نبوده که بگن اوکی ما میایم کشور کانادا رو میبینیم و بعد تصمیم میگیریم که آیا میخوایم تو این کشور بمونیم یا نه. اگر برای عده ی خیلی معدودی واقعا این دغدغه وجود داره مسلما گرفتن ویزای توریستی قبل ازویزاهای دیگه که در موردش صحبت کردیم برای اون افراد میتونه موثر باشه و هیچ موردی برای اون افراد وجود نداره که بخواد مانعشون بشه.

و موضوع سومی که من دوست داشتم تو این جلسه با شما به اشتراک بگذارم این هست که خیلی از عزیزان میپرسن که فرق اقدام کردن یک آژانس مثلا مسافرتی با یک وکیل مهاجرت، برای گرفتن ویزای توریستی چیه و چه تفاوتی ایجاد میشه، من مهم ترین تفاوتی که میتونم اشاره بکنم بین این دو گروه اینه که بهرحال نقش آژانس های مسافرتی گرفتن ویزاست یعنی اگه فردی مراجعه کنه به یک آژانس مسافرتی و بگه من میخوام ویزای توریستی بگیرم معمولا با توجه به نوع اون بیزینس آژانس های مسافرتی که حالا خیلی هم واقعا بیربط و اینجوری نیست نمیپرسن که شما هدفتون از ویزای توریستی چیه معمولا میگن اوکی خب حالا ما با این شرایط میتونیم به شما کمک بکنیم که ویزای توریستی خودتون رو دریافت بکنید اینکه حالا اون فرد از نظر قانون کانادا واجد شرایط برای کمک کردن در خصوص یکی انواع ویزا هست یا خیر یک موضوع دیگه‌ایه. ولی بحث بنده این هست که معمولا با متقاضی چک نمیکنن که هدف بعدی چی هست گام بعدی چیه که نسبت ب اون گام و اون هدف متقاضی رو راهنمائی کنن. ولی خب طبیعتا یک وکیل مهاجرت با توجه به دغدغه ای که در مورد این موضوع داره اگه فردی بهش مراجعه کنه و بگه میخوام ویزای توریستی بگیرم اولین سوالی که ازشون میپرسه اینه که قصد بعدیتون چیه برای ویزای بلند مدت؟ آیا میخواین بلند مدت تو کانادا بمونین؟ اگر میخواین بمونین به چه مسیرهایی فکر میکنین و حتی مسیر ها رو کامل برای اون فرد باز میکنن بررسی میکنن تا اینکه از همون ابتدا بهترین برنامه و بهترین استراتژی رو داشته باشن که با اون بتونن در ادامه هم موفق بشن.

نتیجه گیری

خب دوستان نتیجه ی ما ازین برنامه ازین پادکست در چند جمله این هست که اگر قصد دارین ویزای توریستی کانادا رو بگیرین قبل از انجام این کار برنامه ی بلند مدت خودتون رو چک کنید. آیا برنامه ی بلند مدت برای موندن در کشور کانادا دارین؟ اگه این پاسخ مثبته و شما دوست دارین که در ادامه در کشور کانادا بمونید، حتما با مشاور خودتون شرایط رو درمیون بزارید کامل و جامع درمورد برنامه هاتون صحبت کنین که هزینه ی مالی، هزینه ی زمانی و هزینه ی فرصت رو شما از دست ندید و نسوزونید هزینه های خودتون رو.

ازین که تو این پادکست همراه من بودین از شما تشکر میکنم. تو پادکست های بعدی با برنامه های دیگه در خدمت شما خواهیم بود.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها